Υλικά για την νηστίσιμη πάστα φλώρα:
200 γραμμάρια σπορέλαιο
100 γραμμάρια φυσικό χυμό πορτοκαλάδα
2 κ.σ. κονιάκ
65 γραμμάρια ζάχαρη
550 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
λαδόκολλα στο μέγεθος του ταψιού
λίγο λάδι για το άλειμα
300 γραμμάρια μαρμελάδα δαμάσκηνο
λίγα κομμάτια βύσσινο
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
0 σχόλια: