Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Rihanna: Ονόμασε το δεύτερο γιο της «Riot Rose Mayers» - Τι σημαίνει και πώς συνδέεται με το όνομα του μεγάλου αδελφού του

H διεθνής ποπ σταρ Rihanna και ο ράπερ A$AP Rocky αποκάλυψαν το ασυνήθιστο όνομα του γιου τους ένα μήνα μετά τη γέννησή του. 

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα του «The Blast» οι δύο πανευτυχείς γονείς ονόμασαν τον γιο τους «Riot Rose Mayers». Τ' όνομα μπορεί να είναι αναφορά στο πρόσφατο τραγούδι του A$AP «Riot» στο οποίο συμμετέχει ο Αμερικανός ράπερ Φαρέλ Γουίλιαμς (Pharrell Williams).

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό γέννησης που εξασφάλισε το δημοσίευμα, ο Riot γεννήθηκε την 1η Αυγούστου 2023, στο νοσοκομείο «Cedar Sinai» στο Λος Αντζελες στις 7:41 π.μ.

Το ζευγάρι επέλεξε να διατηρήσει την παράδοση της ονοματοδοσίας, χρησιμοποιώντας ακόμη ένα παρατσούκλι που ξεκινά από το γράμμα «R», αφού ονόμασε τον πρώτο του γιο, που γεννήθηκε τον Μάιο του 2022, «RZA Athelston Mayers».

Οπως αναφέρει η Daily Mail, η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, όταν εμφανίστηκε στο ημίχρονο του Super Bowl τον περασμένο Φεβρουάριο, ερμηνεύοντας τις θρυλικές της επιτυχίες.

Τι σημαίνει τ' όνομα Riot Rose

Το όνομα «Riot Rose» μπορεί να φαίνεται διαφορετικό από τ' όνομα του μεγαλύτερου αδελφού του, αλλά οι δύο αυτοί χαρακτήρες συνδέονται μ' έναν μοναδικό τρόπο που σχετίζεται με τη μαύρη κουλτούρα και τη μουσική. Η συγκεκριμένη μπάντα έφερε την ανατροπή στη μουσική σκηνή και συνέβαλε στην ενδυνάμωση της κοινότητας της μαύρης κουλτούρας παγκόσμια. Έτσι, μετά τον μουσικό RZA, έρχεται ο Riot Rose, τ' όνομα του οποίου συμβολίζει μια ενδιαφέρουσα αντίφαση.

Το «Riot» σημαίνει εξέγερση και το «rose» τριαντάφυλλο, και μέσα από τον συνδυασμό των λέξεων, αναδεικνύονται δύο βασικά στοιχεία της μαύρης κουλτούρας στις ΗΠΑ. Το ένα είναι οι αγώνες που έχουν πραγματοποιήσει για ίσα δικαιώματα, σεβασμό της ανθρώπινης ζωής και αναβάθμιση του βιοτικού τους επιπέδου και το άλλο είναι η αγάπη τους για την κοινωνική ειρήνη. Το τριαντάφυλλο, ως λουλούδι, εμφανίζεται πολλές φορές σε διαδηλώσεις, ως σύμβολο της ειρήνης και της αδελφοσύνης.

Ο μικρός Riot Rose Mayers, λοιπόν, έχει το πιο συμβολικό όνομα για τη μαύρη κουλτούρα και την προσπάθεια να φέρει τη χαρά και την έκφραση στις ζωές των ανθρώπων.




 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!
ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: