Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Eurovision: Μεγάλη νικήτρια η Σουηδία – H Loreen σηκώνει για δεύτερη φορά την «κούπα»

Ο μεγάλος τελικός της Eurovision ολοκληρώθηκε, τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν και η Loreen κέρδισε 
Η 67η διοργάνωση της Eurovision ολοκληρώθηκε σε έναν εντυπωσιακό τελικό που τα είχε όλα… Μεγάλη νικήτρια αναδείχτηκε η Loreen με το κομμάτι «Tattoo», επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά και τα στοιχήματα που την ήθελαν στην κορυφή εδώ και καιρό.

Η ερμηνεύτρια από τη Σουηδία είναι η δεύτερη φορά που σηκώνει το τρόπαιο της Eurovision, αφού είχε νικήσει ξανά στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν με το «Euphoria». 

Ξυπόλητη και με τη φωνή της για όπλο, η ερμηνεύτρια εντυπωσίασε και κέρδισε την καρδιά των Eurofans αλλά και των επιτροπών. 

Συγκεκριμένα, από τις επιτροπές πήρε 340 βαθμούς και από το κοινό 243 βαθμούς, στο σύνολο δηλαδή 583 βαθμούς.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Φινλανδία με τον Käärijä και το «Cha, Cha, Cha». Αν και πήρε μόνο 150 πόντους από τις επιτροπές, αποθεώθηκε από το κοινό. Συγκεκριμένα, πήρε 376 πόντους σημειώνοντας στο σύνολο 526.

Το Ισραήλ πήρε 177 βαθμούς από τις επιτροπές και 185 από το κοινό, δηλαδή 362, με την τρίτη θέση να ανήκει στην Νόα Κιρέλ.

Τη δεκάδα συμπλήρωσαν η Ιταλία με 350 βαθμούς, η Νορβηγία με 268, η Ουκρανία με 243, το Βέλγιο με 182, η Εσθονία με 168, η Αυστραλία με 151 και η Τσεχία με 129.

Η Κύπρος με τον Andrew Lambrou πήρε 58 βαθμούς από το κοινό και 68 από τις επιτροπές, στο σύνολο 126, μία εξαιρετικά ικανοποιητική βαθμολογία που τον έφερε στη 12η θέση.


 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!
ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: