Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Τραγωδία στα Τέμπη με σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών

Σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών, μιας εμπορικής και μιας επιβατικής, από την οποία προκλήθηκε και πυρκαγιά, πραγματοποιήθηκε στα Τέμπτη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης. 
 Το συμβάν έλαβε χώρα στο ύψος του Ευαγγελισμού. Η επιβατική αμαξοστοιχία εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη και αναχώρησε στις 19:22. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρία βαγόνια της έχουν εκτροχιαστεί.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν 29 νεκροί και 85 τραυματίες,  εκ των οποίων οι 25 σε σοβαρή κατάσταση, ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος σε όλα τα βαγόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκροί είναι και οι τρεις μηχανοδηγοί της εμπορικής αμαξοστοιχίας.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας οδηγήθηκε ο σταθμάρχης βάρδιας του ΟΣΕ Λαρίσης, στη βάρδια του οποίου συνέβη το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Στο σημείο έχουν σπεύσει 150 πυροσβέστες και 40 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Στο έργο τους συνδράμουν 32 αστυνομικοί με 15 περιπολικά. Παράλληλα, έχουν σπεύσει επιτόπου γερανοφόρα οχήματα.




 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: