Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Super League: Σέντρα στο νέο πρωτάθλημα στις 20-21 Αυγούστου - Κλήρωση στις 25 Ιουλίου

Το Σαββατοκύριακο 20-21 Αυγούστου θα κάνει εκκίνηση το νέο πρωτάθλημα της Super League σύμφωνα με την απόφαση του Συνεταιρισμού. Παράλληλα, η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουλίου. 
Πάντως όπως αποφάσισαν οι ομάδες δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2022-23. Κάτι που σημαίνει ότι παραμένουν σε ισχύ τόσο τα πλέι οφ με τη συμμετοχή των έξι πρώτων όσο και τα πλέι άουτ με τους υπόλοιπους οχτώ. Εξ αυτών ο τελευταίος μετά τα πλέι άουτ θα υποβιβαστεί απευθείας, ενώ ο προτελευταίος (13ος) θα παίξει μπαράζ με τη δεύτερη ομάδα της Super League 2.

Αποφασίστηκε πάντως, το προσεχές διάστημα να συζητηθούν προτάσεις, τις οποίες θα επεξεργαστεί η ομάδα εργασίας της Super League για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος από την αγωνιστική περίοδο 2023-24 και μετά. 


Επίσης, στη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου εγκρίθηκε ομόφωνα το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το πρώτο σφύριγμα στο εφετινό πρωτάθλημα θα ακουστεί στις 20 Αυγούστου, ενώ η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 12 Μαρτίου 2023.

Η λήξη του πρώτου γύρου ορίστηκε για τις 13 Νοεμβρίου λόγω της έναρξης του Μουντιάλ στο Κατάρ στα τέλη του μήνα, ενώ η έναρξη του β΄ γύρου προγραμματίστηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2021 λίγες μέρες μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τα πλέι οφ/πλέι άουτ θα ξεκινήσουν στις 18 Μαρτίου 2023 και θα ολοκληρωθούν στις 14 Μαΐου 2023.




 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: