Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

O Carlos Santana κατέρρευσε ενώ έπαιζε στην σκηνή

Ο θρυλικός κιθαρίστας Carlos Santana κατέρρευσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Clarkston του Μίσιγκαν, το βράδυ της Τρίτης (5 Ιουλίου) και έλαβε «σοβαρή ιατρική φροντίδα». 
Σύμφωνα με το Detroit News, ο 74χρονος κιθαρίστας ερμήνευε το τραγούδι «Joy» (το οποίο ηχογράφησε με τον Chris Stapleton) στο Pine Knob Music Theatre όταν ξαφνικά σταμάτησε και έπεσε στη σκηνή. Στη συνέχεια τα φώτα χαμήλωσαν, οπότε ανακοινώθηκε ότι ο Santana δεν θα επέστρεφε στη σκηνή.

Το ομώνυμο συγκρότημα του κιθαρίστα Santana βρίσκεται στη μέση της περιοδείας του "Miraculous Supernatural Tour", που ξεκίνησε στις 17 Ιουνίου. Πέρυσι, ο θρύλος της κιθάρας υποβλήθηκε σε επέμβαση καρδιάς και ακύρωσε αρκετές ημερομηνίες στο Λας Βέγκας που είχαν οριστεί για τον Δεκέμβριο.

 

Έπαθε θερμοπληξία - «Είχα ξεχάσει να φάω» είπε ο Κάρλος Σαντάνα
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του κιθαρίστα, ο Κάρλος Σαντάνα υπέφερε από θερμοπληξία και αφυδάτωση, αλλά ήταν «καλά» αργότερα το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, ένιωσε ζαλάδα και κάθισε μπροστά από τα ντραμς προτού τελικά καταρρεύσει στη σκηνή.




 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: