Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

Σοκ με Λημνιό στην Εθνική: Ρήξη χιαστού η επίσημη διάγνωση

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι για τον Δημήτρη Λημνιό, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την εκκωφαντική νίκη (3-0) της Εθνικής ομάδας επί της Κύπρου, μόλις λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης. 

Ο 24χρονος εξτρέμ, έπειτα από ένα εκπληκτικό ματς όπου έβαλε και το «κερασάκι» στην τούρτα πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ της «γαλανόλευκης», υπέστη ρήξη χιαστού, όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη.

Συγκεκριμένα σε μία ανύποπτη φάση στις καθυστερήσεις του αγώνα ο διεθνής άσος, προσπαθώντας να κλέψει την μπάλα, πάτησε άτσαλα με το δεξί του πόδι κι έπεσε κάτω σφαδάζοντας από τους πόνους.

Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Λημνιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την απαιτούμενη μαγνητική, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.

Η ιατρική γνωμάτευση έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστού, κάτι που σημαίνει ότι θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου έξι μήνες.




 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!
ads
ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: