Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Η ταινία για την οποία ντρέπεται η Sandra Bullock

H Sandra Bullock δεν είναι μια απλή περίπτωση. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είναι πολύ καλή στη δουλειά της έχοντας πρωταγωνιστήσει σε αρκετές αξιομνημόνευτες ταινίες. Πρόσφατα έκανε έναν απολογισμό στην καριέρα της και μας αποκάλυψε ποια είναι η μοναδική ταινία που έχει μετανιώσει και ντρέπεται που έκανε. 
Σε συνέντευξη που έδωσε μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της στη νέα της ταινία «The Lost City», Daniel Radcliffe, και οι δυο ρωτήθηκαν αν υπάρχει κάποια ταινία που ντράπηκαν να κάνουν αλλά άλλαξαν γνώμη όταν οι θεατές αντέδρασαν θετικά.

«Υπάρχει μια που κανείς δεν μου άλλαξε τη γνώμη και ντρέπομαι ακόμα που την έκανα» είπε η 57χρονη Bullock. «Ο τίτλος της είναι ‘Speed 2’. Δεν είχε κανένα νόημα. Πρόκειται για ένα αργό σκάφος, που κατευθύνεται αργά προς ένα νησί».

Και συνέχισε λέγοντας πως «αυτή είναι μια ταινία που εύχομαι να μην είχα κάνει και κανένας φαν δεν άλλαξε γνώμη, απ’ όσο γνωρίζω, εκτός ίσως από εσένα», είπε απευθυνόμενη στον δημοσιογράφο, που ανέφερε ότι όταν ήταν έφηβος είχε δει την ταινία και του άρεσε.

Ο Radcliffe από την άλλη σχολίασε πως «είχε ένα είδος cult αγάπης», με την Bullock να πάντα άμεσα και αφοπλιστικά, «Ναι, για πέντε άτομα. Αυτόν και ακόμα 4 12χρονα που έβλεπαν ένα αργό σκάφος να πηγαίνει προς ένα νησί».

Το «Speed 2: Cruise Control» έκανε πρεμιέρα το 1997, όπου η Sandra Bullock συμπρωταγωνιστούσε με τον Jason Patrick. Η υπόθεση έχει να κάνει με την Annie και τον φίλο της, οι οποίοι κάνουν διακοπές στην Καραϊβική και προσπαθούν να εμποδίσουν ένα κρουαζιερόπλοιο να συγκρουστεί με ένα πετρελαιοφόρο.

Πρόκειται για το sequel της ταινίας «Speed» στην οποία είχε συμπρωταγωνιστήσει τρία χρόνια νωρίτερα, στο πλευρό του Keanu Reeves. Μια φυσικά πολύ ανώτερη ταινία, που εκτόξευσε τη φήμη και των δυο ηθοποιών. Παρόλη όμως την επιτυχία της, ο Reeves δεν θέλησε να παίξει στο sequel.

Μιλώντας πριν λίγο καιρό στο «The Graham Norton Show», ο αγαπημένος Keanu είχε αποκαλύψει γιατί επέλεξε να μην παίξει στο «Speed 2: Cruise Control».

«Δεν απάντησα ποτέ στο σενάριο. Ήθελαν πολύ να δουλέψω ξανά με την Sandra Bullock, μου άρεσε ο χαρακτήρας του Jack Traven και μου άρεσε και η πρώτη ταινία, αλλά ένα υπερωκεάνιο; Δεν είχα τίποτα με τους ηθοποιούς μου έπαιξαν στην ταινία, απλά εκείνη την εποχή αισθάνθηκα πως δεν ήταν σωστό», δήλωσε.

Το 2019 μάλιστα είχε αποκαλύψει πως η άρνηση του να παίξει στην εν λόγω ταινία είχε ως αποτέλεσμα η εταιρεία παραγωγής Fox να τον αφήσει εκτός των παραγωγών της για περισσότερο από μια δεκαετία. «Δεν δούλεψα ξανά με την Fox, μέχρι το The Day the Earth Stood Still, το 2008», είχε πει τότε




 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: