Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Miley Cyrus | Τα 9 μεγαλύτερα σκάνδαλα του ταλαντούχου pop idol

Από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν μέχρι τις κατηγορίες για ρατσισμό, ας θυμηθούμε τις πιο αμφιλεγόμενες στιγμές της πρώην starlet της Disney, που άλλαξε την εικόνα της με τα χρόνια. 

Από κορίτσι της διπλανής πόρτας, με το πέρασμα του χρόνου μετατράπηκε σε μια sexy, ταλαντούχα καλλιτέχνιδα. 

Η Miley Cyrus, σήμερα είναι μια επιτυχημένη τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, συγγραφέας και ηθοποιός. Τα βίντεο των τραγουδιών της τράβηξαν την προσοχή σε όλο τον κόσμο και είχαν περισσότερες από 680 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

miley cyrus

 

Γεννημένη από τον διάσημο τραγουδιστή της κάντρι Billy Ray Cyrus, το όνομά της ήταν αρχικά Destiny Hope Cyrus. Πέρασε μια χαρούμενη παιδική ηλικία, ήταν πάντα χαμογελαστή κι έτσι το παρατσούκλι της ήταν Smiley που αργότερα έγινε Miley. 

Ήταν πάντα στη δημοσιότητα και είχε κάνει την τηλεοπτική της εμφάνιση ως ανήλικη στην εκπομπή Doc στην οποία έπαιζε και ο πατέρας της. Η Miley στην ουσία ξεκίνησε την καριέρα της με το σόου της Disney Hannah Montana. 

Έγινε γνωστή υποδυόμενη ένα κορίτσι που ζούσε μια διπλή ζωή – η μία, της μαθήτριας λυκείου Miley Stuart και η άλλη ως σταρ της μουσικής Hannah Montana. Ο πατέρας της Billy Ray έπαιξε τον πατέρα της στην οθόνη στην εκπομπή. Αυτός ο ρόλος βοήθησε τη Miley να κάνει όλα τα πράγματα που της άρεσαν, π.χ. να παίζει και να τραγουδά. Η ερμηνεία της αγαπήθηκε τόσο πολύ που η Disney έκανε τη Hannah Montana – The Movie. Το τραγούδι της The Climb έγινε πολύ δημοφιλές.

 

Έγραψε την αυτοβιογραφία της «Miles to Go» το 2009. Είχε επίσης μεγάλη επιτυχία και μεταφράστηκε σε 4 γλώσσες. Η Miley εργάστηκε στην ταινία The Last Song μαζί με τον Liam Hemsworth, τον οποίο αρραβωνιάστηκε αργότερα. Αφού ήταν αρραβωνιασμένοι για περισσότερο από ένα χρόνο, το ζευγάρι χώρισε. Αυτή ήταν προφανώς μια πολύ θλιβερή φάση στη ζωή της, αλλά δεν την άφησε ποτέ να μπει εμπόδιο στην καριέρα της. 

  

Η Miley αντιμετώπισε πολλές επικρίσεις στη ζωή της. Κάποιοι είπαν ότι το στυλ ντυσίματος της ήταν βαρετό, κάποιοι είπαν ότι δεν μπορούσε να τραγουδήσει καλά.. 

Η Miley επικρίθηκε επίσης βάναυσα για το «twerking» στα MTV VMA (Video Music Awards). Το Twerking είναι ένας τύπος χορού «στο οποίο ένα άτομο, συνήθως μια γυναίκα, χορεύει μουσική με σεξουαλικά προκλητικό τρόπο που περιλαμβάνει ώθηση των ισχίων και μια χαμηλή στάση οκλαδόν». 

Το αστείο είναι ότι και άλλοι καλλιτέχνες κάνουν twerking, αλλά μόνο η Miley αντιμετώπισε τέτοια οργή του κοινού. Κάτι ακόμα για τη Miley που δεν έτυχε καλής υποδοχής ήταν ότι βγάζει τη γλώσσα της τις περισσότερες φορές όταν φωτογραφίζεται. Η ίδια υποστηρίζει ότι πρόκειται για μια νευρική αντίδραση και είναι ακούσια. 

 

Παρ` όλη την κριτική, η Miley συνέχισε με αποφασιστικό τρόπο τον δρόμο που διάλεξε και τα άλμπουμ της πάντα έσπαγαν ρεκόρ. Επίσης, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι πάσχει από μια καρδιακή πάθηση που ονομάζεται Ταχυκαρδία, όπου η καρδιά κάποιου χτυπά πιο γρήγορα από το κανονικό. Η Miley δεν άφησε ποτέ αυτή την κατάσταση να επηρεάσει την καριέρα της. 

cyrus2

 

 

Αν και η Miley ήταν αρχικά γνωστή ως κόρη του Billy Ray, σήμερα, έχει ξεφύγει από τη σκιά του πατέρα της. Η Miley δεν άφησε ποτέ αυτά τα πράγματα να την ενοχλήσουν πολύ και είναι μια σχολαστική επαγγελματίας που στοχεύει να γίνεται όλο και καλύτερη σε αυτό που κάνει. 

Ας θυμηθούμε δέκα φορές που έχουν γίνει σκάνδαλα γύρω από το όνομά της...

 

Απρίλιος 2008

 

Παραβιάστηκε ο υπολογιστής της και διέρρευσαν οι προσωπικές φωτογραφίες της

 

Σε ηλικία 15 ετών, η υγιής εικόνα της Miley Cyrus άρχισε να αλλάζει χωρίς τη συγκατάθεσή της. Ένας χάκερ βρήκε τους κωδικούς πρόσβασης του Gmail και MySpace της σταρ Hannah Montanaκαι δημοσίευσε φωτογραφίες της έφηβης που ποζάρει με και για τον τότε φίλο Thomas Sturges. Εκτός από μία πιο αποκαλυπτική όπου φοράει το σουτιέν της, οι φωτογραφίες είναι κυρίως απλές εικόνες ενός νεαρού ζευγαριού σε έναν καναπέ. Ωστόσο, κάτι τέτοιο ήταν εκκεντρικό για την ανερχόμενη σταρ της Disney, καθώς και η αρχή μιας συνολικής μεταμόρφωσης.

Απρίλιος 2008

 

Η topless λήψη του Vanity Fair

 

H φωτογράφιση της Miley Cyrus από την Annie Leibovitz για το Vanity Fair, θα μπορούσε να είναι δίχως αμφιβολία ένα σημαντικό ορόσημο για εκείνη. Ωστόσο, εκείνη η φωτογραφική στιγμή αμαύρωσε ακόμη περισσότερο τη δημόσια εικόνα της που ήταν φιλική προς την οικογένεια. Στην εικόνα του εξωφύλλου, η Cyrus φαίνεται να είναι χωρίς πουκάμισο, κοιτάζοντας πάνω από τον ώμο της και κρατώντας ψηλά ένα σατέν σεντόνι καθώς φαίνεται η γυμνή της πλάτη. Τόσο η Leibovitz όσο και η Cyrus έσπευσαν να υπερασπιστούν το shooting ως «καλλιτεχνικό», αν και οι δύο αργότερα απολογήθηκαν για την προκλητική φωτογραφία. Η Disney κατηγόρησε το περιοδικό Vanity Fair  ότι χειραγωγούσε την έφηβη για να πουλήσει περιοδικά. Το Vanity Fair αργότερα κατέβασε την εικόνα του εξωφύλλου από τον ιστότοπό του. 

Ιούλιος 2008

 

 Διέρρευσαν φωτογραφίες για τον Nick Jonas

 

Aποκαλυπτικές φωτογραφίες με μπικίνι και selfie με τα γυμνά της πόδια, καθώς και μια φωτογραφία της ενώ ήταν βρεγμένη– προοριζόταν για τον τότε φίλο της, τον ανερχόμενο καρδιοκατακτητή της Disney, Nick Jonas. Εκείνη την εποχή, το ζευγάρι μίλησε ανοιχτά για την επιλογή του να απέχουν από το σεξ μέχρι τον γάμο.

 

Ιούλιος 2008

 

 Το video στο youtube για τις Selena Gomez και Demi Lovato

 

H Selena Gomez και η Demi Lovato ήταν τα νέα κορίτσια στο μπλοκ της Disney το 2008. Η Gomez έκανε το ντεμπούτο της στην Disney στη Hannah Montana ως ανταγωνιστική ποπ σταρ πριν αποκτήσει τη δική της σειρά, και η καλύτερή της φίλη Lovato είχε οριστεί για έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεοπτική ταινία Camp Rock με τους Jonas Brothers. Αντί να γίνει μια ενωμένη τριάδα, ωστόσο, η Cyrus τροφοδότησε κακές φήμες δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο YouTube - στο οποίο η ίδια και η χορεύτρια Mandy Jiroux χλεύαζαν και παρωδούσαν τις δυο κοπέλες. Η Cyrus και ο Jiroux αργότερα κατέβασαν το βίντεο και ζήτησαν συγγνώμη.

 

Φεβρουάριος 2009

 

Όταν χλεύασε τους Ασιάτες 

 

Σε ηλικία 16 ετών, η ηθοποιός αντιμετώπισε την πρώτη της κατηγορία για ρατσισμό, Σε μια ομαδική φωτογραφία, η Cyrus και ο φίλος της Justin Gaston καθώς και αρκετοί άλλοι φίλοι, εθεάθησαν να κάνουν μια χειρονομία που συνήθως γελοιοποιεί τους Ασιάτες. Πολλές ομάδες όπως η OCA ζήτησαν συγγνώμη. Στην αρχή, η Cyrus υποστήριξε ότι απλώς έκανε «χαζές γκριμάτσες» με φίλους. Μετά από μια απορριφθείσα πρώτη συγγνώμη, εξέδωσε μια δεύτερη mea culpa, σημειώνοντας το «πολύτιμο μάθημα» που αντλήθηκε από την εμπειρία.

Αύγουστος 2009

 

Pole Dancing στα Teen Choice Awards

Λίγο πριν κυκλοφορήσει το τρίτο της στούντιο άλμπουμ Can`t Be Tamed, η Μiley Cyrus έκανε την πιο τολμηρή δήλωσή της για την ανερχόμενη σεξουαλικότητά της. Στα βραβεία επιλογής εφήβων του 2009, τραγούδησε το "Party in the USA", το mega-hit που την εκτόξευσε σε απόλυτο αστέρι της pop, ενώ περιστρεφόταν σε έναν στύλο πάνω από ένα καρότσι παγωτού. Αυτές οι προκλητικές κινήσεις της λεκάνης δεν ήταν ακριβώς ένα στριπτίζ, αλλά εξακολουθούν να πυροδοτούν συζητήσεις για το πόσο κατάλληλη ήταν η παράσταση για μια ανήλικη σταρ. Η Disney αρνήθηκε να σχολιάσει τη διαμάχη εκείνη την εποχή.

 

Δεκέμβριος 2010

 

 Σκάνδαλο Salvia

Πριν από τα 18α γενέθλιά της, η Cyrus βρισκόταν στα μέσα της αναμόρφωσης της καριέρας της. Το άλμπουμ της Can`t Be Tamed ήταν ένα θορυβώδες, ροκ LP που παρουσίαζε το έντονο νέο της στυλ και τη μη απολογητική στάση της. Μόλις πέντε μέρες αφότου ενηλικιώθηκε, φωτογραφήθηκε να καπνίζει salvia- ένα βότανο που φημίζεται για τις ψυχεδελικές του ιδιότητες, ενώ στο παρασκήνιο παίζει το «Comedown» των Bush. Το βίντεο φάνηκε να διέρρευσε από κάποιον που έκλεψε ή αντέγραψε το κλιπ από την κάμερα της φίλης της.

Αύγουστος 2013

 

Το Twerking  στon Robin Thicke

Η  αλλαγή της Miley ήταν καθοριστική. Έκοψε τα μακριά μαλλιά της, τα έβαψε ξανθά σε ένα punk pixie στυλ, άλλαξε  γκαρνταρόμπα και υιοθέτησε το hip-hop στο Bangerz. Η New Miley ερμήνευσε το  «We Can`t Stop» στα MTV Video Music Awards του 2013. Με τη γλώσσα της έξω και τη γλώσσα του σώματός της -μέσα στα εσώρουχα από λάτεξ που ήταν τα μόνα που φορούσε - να χορεύει σε τρελούς, προκλητικούς ρυθμούς δίπλα στον Thicke.

 

Αύγουστος 2014

 

Η φυλάκιση του VMA Date

 

H Cyrus επέστρεψε στα VMA ένα χρόνο αργότερα για μια πολύ πιο συγκρατημένη εμφάνιση ως σημαντική υποψήφια, συμπεριλαμβανομένου του βίντεο της χρονιάς για το "Wrecking Ball". Αυτή τη φορά, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την τεράστια πλατφόρμα και έβαλε τον Jesse Helt, έναν πρώην άστεγο νεαρό άνδρα, να αποδεχτεί το κορυφαίο βραβείο της βραδιάς για λογαριασμό της. Στο βήμα, ο Helt μίλησε για ζητήματα που σχετίζονται με την έλλειψη στέγης των νέων κατά τη διάρκεια μιας συγκινητικής ομιλίας καθώς η  Cyrus έκλαιγε μπροστά στο κοινό. Αλλά η φιλανθρωπική πράξη απέτυχε όταν το ποινικό μητρώο του Helt αποκαλύφθηκε αμέσως μετά το σόου: Είχε συλληφθεί το 2010 επειδή έσπασε και μπήκε σε ένα διαμέρισμα στο Όρεγκον παραβιάζοντας την ποινή του  κι αφήνοντας την πολιτεία για να κυνηγήσει τα καλλιτεχνικά του όνειρα στην Καλιφόρνια. Τελικά καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση.




 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!
ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: