Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Πως να φύγεις από ένα αποτυχημένο ραντεβού!

Τα ραντεβού δεν είναι πάντοτε πετυχημένα. Και αυτό είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο. Τα αποτυχημένα ραντεβού είναι μέρος της διαδικασίας, κομμάτι του να βρεις την κατάλληλη γυναίκα για εσένα. Όπως και να έχει, πρόκειται για άβολες καταστάσεις που θέλουν ψυχραιμία και σωστή αντιμετώπιση έτσι ώστε να μην πληγωθεί κανείς. 

Και εδώ θα ήταν καλό να αποφύγεις ανώριμους τρόπους όπως για παράδειγμα να βάλεις τους φίλους σου να σε πάρουν τηλέφωνο πως συνέβει κάτι έκτακτο και πρέπει να φύγεις. Δε χρειάζεται να στήσεις κάποιο σενάριο ούτε να ψάξεις για χαζές δικαιολογίες. Υπάρχουν πιο απλοί τρόποι που θα σου προτείναμε να προτιμήσεις. Αυτό θα δείξει και τη ποιότητα σου ως άνθρωπος. Ρίξε λοιπόν μια ματιά στους παρακάτω τρόπους για να φύγεις από ένα αποτυχημένο ραντεβού!

Πως να φύγεις από ένα κακό ραντεβού!

 

Εξήγησε της με ειλικρίνια γιατί θες να φύγεις!

ραντεβού

Μια γυναίκα θα εκτιμήσει πολύ την ειλικρίνια σε έναν άντρα. Έτσι, εάν δεν απολαμβάνεις το ραντεβού σας και θες να αποχωρήσεις, επίλεξε τον σωστότερο τρόπο: εξήγησε της πως νιώθεις και γιατί θες να φύγεις. Φυσικά, φρόντισε να το κάνεις αυτό με ευγένεια και διακριτικότητα έτσι ώστε να μη προσβάλεις/πληγώσεις τη γυναίκα που έχεις απέναντι σου. Χρησιμοποίησε φράσεις του στυλ:

”Πέρασα πολύ ωραία αλλά νιώθω πως δεν έχουμε πολλά κοινά.”

”Ευχαριστώ για τον χρόνο σου, προτιμώ να γυρίσω σπίτι νωρίτερα από ότι είχαμε κανονίσει.”

”Αισθάνομαι πως αυτό το ραντεβού δε θα βγάλει πουθενά, ωστόσο χάρηκα πολύ για τη γνωριμία.”

”Για να είμαι ειλικρινής δε νομίζω πως ταιριάζουμε. Πέρασα όμορφα αλλά λέω να γυρίσω σπίτι.”

”Είσαι υπέροχη γυναίκα αλλά ψάχνω κάτι άλλο αυτόν τον καιρό. Θα σε πείραζε να φύγω;”

Κάνε κίνηση να πληρώσεις!

αποτυχημένο ραντεβού

Τα πρώτα ραντεβού συνήθως συμπεριλαμβάνουν κάποιο δείπνο ή ποτό. Αν νιώσεις πως θέλεις να φύγεις τότε ζήτα τον λογαριασμό. Αυτό σημαίνει αυτόματα πως το ραντεβού σας φτάνει προς το τέλος του και ετοιμάζεστε για να φύγετε. Ας ελπίσουμε πως η γυναίκα θα ερμηνεύσει σωστά τη κίνηση σου και θα καταλάβει πως προσπαθείς να της πεις ευγενικά πως θέλεις να φύγεις.

Μην φύγεις-ποτέ δε ξέρεις τι σου ετοιμάζει η τύχη σου!

ζευγάρι σε ραντεβού

Μια άλλη εκδοχή είναι να μην φύγεις. Ναι, δε χρειάζεται να πιεστείς αλλά ποτέ δε ξέρεις τι σου ετοιμάζει η τύχη σου. Μπορεί η γυναίκα που βγήκες ραντεβού να καταλήξει μια από τις καλύτερες σου φίλες ή μπορεί να σου γνωρίσει άλλες δικές της φίλες. Προσπάθησε να ζεις τη κάθε εμπειρία στο έπακρο και ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να προκύψει!

Δε χρειάζεται ούτε να προσποιηθείς ότι περνάς καλά αλλά ούτε να γίνεις αγενής. Η κάθε γνωριμία έχει κάτι να σου διδάξει, το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι ανοιχτός σε κάθε εμπειρία!




 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: