Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Λαμία - Ολυμπιακός 1-2

Παρότι «καρδιοχτύπησε» στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 της Λαμίας στο «Αθανάσιος Διάκος», γα τη 2η αγωνιστική της Super League, και πέτυχε την πρώτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα. 
Ο Σισέ στο 12΄ και ο Μπουχαλάκης στο 32΄ ήταν οι σκόρερ των «ερυθρολεύκων», αλλά στο β΄ μέρος η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου μείωσε με τον Καραμάνο (72΄) και ίσως δικαιούτο να πάρει κάτι, δεδομένου ότι είχε δοκάρι με τον ίδιο παίκτη και τρομερή χαμένη ευκαιρία με τον Βύντρα.

Κίτρινες κάρτες: Ρόμανιτς, Μαζουλουξής

Κόκκινες κάρτες: -

Λαμία: Σαράνοφ, Σκόνδρας (40' Βύντρα), Αντζέτζο, Μαζουλουξής, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης (84' Γκέντσογλου), Νούνιες, Τιρόνε (65' Μανούσος), Ρόμανιτς, Μανουσάκης (65' Ελευθεριάδης), Καραμάνος

Ολυμπιακός: Βάτσλικ, Καρμπόβνικ (83' Ανδρούδος), Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά (84' Σουρλής), Αγκιμπού Καμαρά (77' Βρουσάι), Βαλμπουενά (62' Κουντέ), Ονιεκούρου (76' Ρόνι Λόπες), Τικίνιο.




 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: