Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 1-2

Ο Παναιτωλικός έφυγε νικητής με 2-1 από το Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, κατακτώντας το πρώτο τρίποντο στο εφετινό πρωτάθλημα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. 

Η ομάδα των δυτικών προαστίων πήρε προβάδισμα με τον Στέφανο Στρούγγη στο 44ο λεπτό, οι Αγρινιώτες ανταπέδωσαν με τον Νίκο Βέργο στο 72΄ κι έφτασαν στην ολική ανατροπή με τον Ρούντι Ζεστέντ στο 90΄, κι ενώ στο 90΄+5 ακυρώθηκε γκολ του Στρούγγη με τη χρήση VAR.

Οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μπεντινέλι στο 84΄ με δεύτερη κίτρινη, κι ενώ ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 61ο λεπτό.

Ατρόμητος (Άνχελ Λόπεθ): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας (16' Στρούγγης), Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Σάλομον, Ντένιτς, Κλωναρίδης (61' Μπεντινέλι), Μουνίθ (81' Σπιριντόνοβιτς), Καρτάλης (61' Πιζάνο), Κουλούρης.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκεζ, Λούι, Κορνέλιους, Μαλής, Χουχούμης (45' Αντούνες), Φλόρες, Βαρόνε (77' Ντουάρτε), Μεντόσα (60' Βέργος), Ντίας, Μόρσεϊ (78' Τσιγγάρας), Καρέλης (60' Ζεστέντ).




 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: