Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Νέο σοκ στη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα: Κατέρρευσε ο Σάμουελ Καλού στο Μαρσέιγ - Μπορντό

Ο 23χρονος Νιγηριανός της Μπορντό έχασε τις αισθήσεις του στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης για το γαλλικό πρωτάθλημα 
Σοκαριστικές στιγμές βίωσαν οι ποδοσφαιριστές της Μπορντό και της Μαρσέιγ στη διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα για τη γαλλική Ligue 1. Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, προτού καν συμπληρωθεί το πρώτο 5λεπτο, ο Σάμουελ Καλού της Μπορντό κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο τη στιγμή που ο αντίπαλός του Ντιμίτρι Παγέτ ετοιμαζόταν να εκτελέσει ένα φάουλ.

Ακολούθησαν στιγμές πανικού καθώς άπαντες -συμπαίκτες, αντίπαλοι και ο διαιτητής- σταμάτησαν να παίζουν καλώντας απεγνωσμένα από το ιατρικό τιμ να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο. Ο 23χρονος Νιγηριανός μεσοεπιθετικός, έχασε τις αισθήσεις του ξαφνικά και έπεσε στο έδαφος τη στιγμή που βρισκόταν στο τείχος μαζί με άλλους συμπαίκτες του, οι οποίοι πανικοβλήθηκαν. Ακολούθησε παγωμάρα στο γήπεδο μέχρι να συνέλθει ο άσος της Μπορντό καθώς είναι νωπές ακόμη οι μνήμες της σοκαριστικής κατάρρευσης του Δανού Κρίστιαν Ερικσεν στο Euro 2021.

Το ευχάριστο είναι πως ο Καλού ανέκτησε τις αισθήσεις του άμεσα.  Ωστόσο είναι απορίας άξιο πως του επέτρεψε το ιατρικό τιμ της ομάδας να επιστρέψει έστω και για λίγο για να αγωνιστεί! Μόλις λίγα λεπτά αργότερα ήταν φανερό πως δεν μπορούσε να συνεχίσει και χρειάστηκε να γίνει αλλαγή προκειμένου να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για να υποβληθεί στον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο. Οπως είχε συμβεί και με τον Έρικσεν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων σχημάτισαν γύρω του μια προστατευτική... ασπίδα.




 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!


ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: