Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Κατέρρευσε ο Έρικσεν την ώρα του αγώνα

Σοκαριστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο Πάρκεν της Κοπεγχάγης στην αναμέτρηση της Δανίας με τη Φινλανδία για το Euro 2020, καθώς στο 43ο λεπό του ματς ο Κρίστιαν Έρικσεν έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος. 

Πάντως τα νέα από την κατάσταση της υγείας του παίκτη είναι άκρως ενθαρρυντικά. Κι αυτό γιατί ο ποδοσφαιριστής της Ίντερ ανέκτησε τις αισθήσεις του κατά την αποχώρησή του με το φορείο από το γήπεδο και πλέον νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Κοπεγχάγης, με την κατάστασή του να είναι σταθερή.

Το χρονικό

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής στο 43ο λεπτό έπεσε στο χορτάρι και η εικόνα του να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο πάγωσε όλο το γήπεδο.

Οι εικόνες που ακολούθησαν ήταν συγκλονιστικές. Στο σημείο έσπευσαν συμπαίκτες και αντίπαλοι του Δανού άσου και κάλεσαν τους γιατρούς να μπουν αμέσως για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Ωστόσο ο Έρικσεν δεν έδειχνε να συνέρχεται. Έτσι οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν κάνοντάς του τεχνητή αναπνοή και χρησιμοποιώντας απινιδωτή.

Οι συμπαίκτες του Έρικσεν παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι και είχαν ξεσπάσει σε λυγμούς, ενώ και όλο το γήπεδο παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα.

Στη συνέχεια οι παίκτες της εθνικής Δανίας σήκωσαν σεντόνια γύρω από το φορείο, μεταφέροντας μαζί με το ιατρικό επιτελείο τον Κρίστιαν Έρικσεν εκτός αγωνιστικού χώρου.

UEFA: Σταθερή η κατάσταση του Έρικσεν

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της UEFA, ο Κρίστιαν Έρικσεν διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, ενώ η κατάσταση του «έχει σταθεροποιηθεί».

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Δανίας, η οποία με ανακοίνωση της γνωστοποίησε ότι ο 29χρονος είναι ζωντανός και η κατάστασή του είναι σταθερή.

Φωτογράφος του πρακτορείου Reuters είπε ότι είδε τον ποδοσφαιριστή να σηκώνει το χέρι του την ώρα που μεταφερόταν εκτός γηπέδου με το φορείο, ενώ φωτογραφία του Associated Press τον δείχνει να κρατά το κεφάλι του ενώ αποχωρεί και να μοιάζει σαν να έχει τις αισθήσεις του.

Ποδοσφαιρική ομοσπονδία Δανίας: «Ο Έρικσεν ζει και υποβάλλεται σε εξετάσεις»

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Δανίας επιβεβαίωσε τα ευχάριστα νέα, αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος ως γνωστόν κατέρρευσε στο 43ο λεπτό του αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα ανακοίνωσε ότι ο άσος της Ίντερ, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ζει και αυτήν την ώρα υποβάλλεται σε εξετάσεις.

«Ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι ζωντανός και του γίνονται εξετάσεις στο Rigshospitalet» ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά της η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Δανίας.

 

Συνεχίστηκε το παιχνίδι

Η UEFA αρχικά ενημέρωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ότι το παιχνίδι διακόπτεται για ιατρικούς λόγους κάτι που ανακοινώθηκε κι από τα μεγαφώνα.

Παράλληλα η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ενημέρωσε ότι ο Δανός μέσος έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο και πως η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί.

Πάντως λίγο αργότερα ανακοινώθηκε ότι το ματς θα συνεχιστεί κανονικά, καθώς αυτό ήταν επιθυμία και των δύο ομάδων, μετά τα θετικά νέα με την κατάσταση της υγείας του Έρικσεν.

Για την ιστορία η Φινλανδία, στη σκιά του γεγονότος με τον Έρικσεν επικράτησε με 1-0 και έκανε το μπαμ στην πρεμιέρα.

Ξέσπασε σε κλάματα η γυναίκα του

Στο γήπεδο βρισκόταν η σύντροφος του ποδοσφαιριστή, η οποία βλέποντάς τον να καταρρέει έτρεξε και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο.

Οι ποδοσφαιριστές της Δανίας δεν της επέτρεψαν να τον πλησιάσει και αυτή ξέσπασε σε κλάματα, ενώ οι Κγιάερ και Σμάιχελ προσπαθούσαν να την παρηγορήσουν.

Ο προπονητής και οι παίκτες της Δανίας προσπαθούν να ηρεμήσουν την αδερφή του Έρικσεν
Ο προπονητής και οι παίκτες της Δανίας προσπαθούν να ηρεμήσουν την αδερφή του Έρικσεν




 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!
ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: