Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Όσα δεν πρέπει να ξεχάσεις αν θες να δείχνεις λαμπερή τον Χειμώνα

5 συμβουλές που πρέπει να θυμάσαι όταν κάνει κρύο 

Μπορεί το κρύο να μην ευνοεί την επιδερμίδα σου και να μην σε βοηθά λαμπερή τον Χειμώνα, όμως υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξεις.

Ο Χειμώνας, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι εχθρός της ομορφιάς σου και της εικόνας σου. Τα χείλη σου σκάνε, τα χέρια σου κοκκινίζουν από τo κρύο, τα μαλλιά σου ταλαιπωρούνται και η επιδερμίδα σου ξεραίνεται. Ναι, όλα αυτά συμβαίνουν και σε εσένα τον Χειμώνα! 

Tο μόνο καλό, βέβαια, είναι ότι το δέρμα στις χαμηλές θερμοκρασίες σφίγγει και έτσι, δεν αυξάνονται οι ρυτίδες. Αν θες, όμως, να λάμπεις αυτό τον Χειμώνα πρέπει να μας ακούσεις γιατί ξέρουμε πώς να προστατευτείς.

Τι να κάνεις για να δείχνεις λαμπερή τον Χειμώνα;

  1. Μην ξεχνάς να δίνεις τροφή στα μαλλιά σου: Τα μαλλιά σου θέλουν ενυδάτωση για να μπορούν να αντισταθούν στο καιρό και εσύ ξέρεις πως αν τους την δώσεις. Χρησιμοποίησε, λοιπόν, προϊόντα ενυδάτωσης που θα σε βοηθήσουν.
  2. Προσοχή στα γυμνά σημεία: Τα σημεία που δεν είναι ντυμένα είναι πιο επιρρεπή στο κρύο. Όπως κατάλαβες μιλάμε για τα χέρια σου και για το πρόσωπο σου. Μην ξεχνάς, λοιπόν, ότι πρέπει να βάζεις συνεχώς ενυδατικές κρέμες και φυσικά να κρύβεις όσο πιο πολύ μπορείς (φορώντας γυαλιά, σκούφο και γάντια).
  3. Δώσε βάση στην θερμοκρασία του νερού: Μόλις επιστρέψεις σπίτι από την δουλειά ή από την βόλτα μην πλυθείς με πολύ ζεστό νερό γιατί μπορεί να πάθεις ακόμα και έγκαυμα. Προσοχή, λοιπόν, μέχρι να αποκτήσεις την σωστή θερμοκρασία του σώματος και ζεσταθείς λίγο, μπορείς να ανεβάσεις την θερμοκρασία άφοβα.
  4. Μην ξεχνάς να κάνεις peeling στα χείλη σου: Ακόμα και τα χείλη σου χρειάζονται peeling (ειδικά αν αφυδατώνονται συνεχώς). Πριν πέσεις για ύπνο, λοιπόν, βάλε στα χείλη σου ζάχαρη με μέλι και τρίψε τα καλά. Θα απομακρύνεις όλα τα νεκρά τους κύτταρα και θα νιώσεις πολύ καλύτερα αφού το πρωί που θα ξυπνήσεις θα είναι μαλακά.
  5. Ακόμα και τα μάτια χρειάζονται ενυδάτωση: Δεν ξέρεις ότι το κρύο μπορεί να βλάψει τα μάτια σου γιατί ο κρύος αέρας τα ξεραίνει; Για να τα ενυδατώσεις χρειάζεσαι μόνο τεχνητά δάκρυα. Ρίξε λίγες σταγόνες δύο με τρεις φορές με την ημέρα και είσαι έτοιμος-η.



 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: