Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

6 πράγματα που κάνουν οι ψυχικά δυνατοί άνθρωποι

Δες τη ζωή από άλλη πλευρά 

Οι ψυχικά δυνατοί άνθρωποι, πίστεψέ με, δε γεννήθηκαν ψυχικά δυνατοί. Πέρασαν από πολλές αντιξοότητες και η ζωή δε τους χαμογελούσε πάντα. Όμως βρήκαν τον τρόπο να είναι χαμογελαστοί και να κοιτούν τη ζωή από την πιο αισιόδοξη πλευρά της. Υπάρχουν 6 πράγματα που κάνουν οι ψυχικά δυνατοί άνθρωποι και μπορείς να τα κάνεις κι εσύ.

Πράγματα που κάνουν οι ψυχικά δυνατοί άνθρωποι

Κοιτάνε μπροστά

Όσο κι αν τους πονέσει κάτι βρίσκουν τον τρόπο να προχωράνε. Κάθε κατάσταση είναι σαν ένα νόμισμα. Έχει πάντα δύο πλευρές. Σίγουρα δεν είναι πάντα το ίδιο εύκολο να κοιτάς τη θετική πλευρά και να προχωράς, μπορείς όμως να κάνεις μικρά βήματα προς το να την εντοπίζεις. Σταμάτα να λυπάσαι τον εαυτό σου και προσπάθησε να βρεις τρόπο να βγεις από την όποια δύσκολη κατάσταση αντιμετωπίζεις.

Δέχονται την αλλαγή

Η ζωή δεν μπορεί να μείνει στάσιμη, προχωράει, περνάει και εξελίσσεται. Οι αλλαγές και οι προκλήσεις δε θα σταματήσουν να έρχονται στη ζωή σου και αν κάποια στιγμή παύσουν δε θα διαρκέσει πολύ. Η δική σου δουλειά είναι να κυνηγάς τις αλλαγές και τις προκλήσεις, να τις εκμεταλλεύεσαι, να μη μένεις στάσιμη. Μη το φοβηθείς, και αν κάτι στραβώσει ξαναδιάβασε το πρώτο!

έρευνα για την ευτυχία
Allef Vinicius/ Unsplash

Είναι χαρούμενοι

Πολλοί λένε ότι η ευτυχία είναι στάση ζωής. Σίγουρα το να είσαι χαρούμενη πάντα, δεν είναι εύκολο, και πολλές φορές δεν είναι και εφικτό. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορείς να υιοθετήσεις μία πιο θετική στάση ζωής. Γέλα με την ψυχή σου, δες κωμωδίες, διάβασε ανέκδοτα, μίλα με την παρέα σου και μοιραστείτε αναμνήσεις και στιγμές που περάσατε και ακόμα σας φέρνουν γέλια μέχρι δακρύων.

Είναι ευγενικοί

Η ευγένεια είναι έμφυτη στον καθένα απλά μερικοί έχουν τόσα πλέον στο κεφάλι τους και στην ψυχή τους να τους βαραίνουν, που το ξεχνάνε. Ωστόσο, το να είσαι ευγενικός σου ανοίγει όλες τις πόρτες. Το χαμόγελο είναι ο πιο σύντομος δρόμος. Από έναν ευγενικό άνθρωπο δεν έχεις παρά μόνο να κερδίσεις αν συναναστραφείς μαζί του. Να είσαι ευγενική και αν δεν είναι οι άλλοι μαζί σου μην παίρνεις το βάρος τους και βαραίνεις κι εσύ.

single στην καραντίνα
Unsplash/ KAL VISUALS

Παίρνουν ρίσκα

Τα ρίσκα που θα εμφανιστούν στη ζωή σου είναι πολλά. Πολλά θα τα φοβηθείς, θα νιώσεις αβεβαιότητα μέχρι να αποφασίσεις, όμως μη τα απορρίψεις. Δοκίμασε στη ζωή σου να πας και προς τα εκεί που δε γνωρίζεις, δε ξέρεις ποτέ που θα σε βγάλει ο δρόμος τελικά. Να είσαι πρόθυμη να προσπαθήσεις και να δοκιμάσεις καινούριες εμπειρίες. Στην τελική μία ζωή έχεις… Σκέψου πόσα πράγματα δε γνωρίζεις και δεν έχεις δει ακόμα.

Δέχονται την επιτυχία των άλλων

Το να δέχεσαι την επιτυχία των άλλων δεν είναι πάντα εύκολο, όμως είναι απελευθερωτικό. Όταν εσύ μπορεί να βρίσκεσαι στον πάτο δεν είναι εύκολο να χαρείς με τη χαρά του διπλανού σου, όμως θα δεις ότι η εξέλιξη και οι επιτυχία είναι προσωπική υπόθεση. Δε σου έκλεψε κάτι δικό σου ο διπλανός, ο φίλος, ο συνάδελφος. Ίσα ίσα που μπορείς να ζητήσεις τις συμβουλές του και να σε βοηθήσει να φτάσεις κι εσύ πιο ψηλά ακόμα.




 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: