Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Τα 5 πιο ακριβά αρώματα του κόσμου!

Αυτά τα αρώματα κοστίζουν πολλές χιλιάδες ευρώ 

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που όταν ψάχνουν να αγοράσουν ένα νέο άρωμα, συνήθως ζητάνε να δουν τα πιο ακριβά αρώματα του καταστήματος, ενώ υπάρχουμε και εμείς που απλώς ψάχνουμε να βρούμε ένα που να μας ταιριάζει και να μας αρέσει η μυρωδιά του.

Πόσο ακριβό, όμως, μπορεί να είναι ένα άρωμα; Σίγουρα το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι τα αρώματα διάσημων εταιρειών, αλλά και μερικά περιορισμένης έκδοσης που το πολύ να φτάνουν τα 500 ευρώ. Σε αυτό το άρθρο δεν θα μιλήσουμε για τα συγκεκριμένα αρώματα, αλλά γι’ αυτά που ξεπερνούν κατά πολύ το συγκεκριμένο ποσό.

Ακολουθούν τα 5 πιο ακριβά αρώματα του κόσμου αυτήν τη στιγμή:

Clive Christian No. 1 Imperial Majesty

Τα αρώματα του Clive Christian βρίσκονται στο νούμερο ένα της λίστας με τα ακριβότερα αρώματα του κόσμου από το 2006. Είναι επίσης γνωστά περισσότερο για το μπουκάλι τους παρά για το άρωμα τους και το Imperial Majesty είναι απόδειξη αυτού, καθώς μοιάζει με ένα έργο τέχνης. Δεν κυκλοφορεί πλέον στην αγορά, αλλά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το αποκτήσουν σε δημοπρασία έναντι του εξωφρενικού ποσού των 375.000 ευρώ!

© Clive Christian

Gianni Vive Sulman Parfum VI

Αυτό υπήρξε το άρωμα του Michael Jackson και παραδίδεται σε ένα κλειστό κουτί με κλειδί. Το μπουκάλι του είναι από χρυσό, διαμάντι και ρουμπίνι. Το κόστος του ανέρχεται στα 78.500 ευρώ.

© Pinterest

Paco Rabanne Luxe Edition Perfume

Ο Paco Rabanne δημιούργησε την πιο πολυτελή εκδοχή του αρώματος One Million και την παρουσιάζει μέσα σε ένα βαλιτσάκι με λουκέτο. Η συσκευασία και το μπουκάλι του αρώματος είναι κατασκευασμένα από χρυσό 18 καρατίων και γι’ αυτό κοστίζουν 49.100 ευρώ.

ακριβά αρώματα του κόσμου

Lalique for Bentley Crystal Edition

Η πιο επιτυχημένη συνεργασία στον χώρο των αρωμάτων είναι αυτή που συνέβη μεταξύ της Lalique και της Bentley. Με μια συσκευασία κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από ξύλο και μπουκάλι από κρύσταλλο στο σχήμα του εμβληματικού λογοτύπου της Bentley, αυτό το άρωμα έρχεται στην τιμή των 3.700 ευρώ.

ακριβά αρώματα του κόσμου

Caron Poivre

Σχεδιασμένο από τον Michel Morsetti το 1954, αυτό το κρυστάλλινο μπουκάλι περιέχει ένα άρωμα από νότες κόκκινου και μαύρου πιπεριού, τριαντάφυλλου, μόσχου, κέδρου και σανταλόξυλου. Η τιμή του ανέρχεται στα 2.340 ευρώ.

ακριβά αρώματα του κόσμου


 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: