Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Όμορφο στητό στήθος με ασκήσεις και 1 φυσική συνταγή

Εκτός από τις καθορισμένες ασκήσεις που είναι μέσα στο πρόγραμμα για όμορφο στητό στήθος σας, υπάρχουν και άλλα μέσα για να φτάσετε πιο γρήγορα στο ποθητό αποτέλεσμα. Όπως μια φυσική συνταγή. 

Οι ασκήσεις προθέρμανσης θα κάνουν το σώμα σας ευλύγιστο και ελαστικό. Οι ασκήσεις με τα βάρη θα αναπτύξουν τους μυς στα σημεία που θέλετε και θα αυξήσουν το σφρίγος σας. Για να ολοκληρώσετε όμως την προσπάθειά σας για όμορφο στητό στήθος, η αεροβική κίνηση είναι το μέσον που θα φέρει ακόμα πιο εντυπωσιακές αλλαγές στο σώμα σας.

Η αεροβική άσκηση θα σας δώσει την ευκαιρία να διασκεδάσετε και συγχρόνως να χρησιμοποιήσετε τους μυς που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε στήθος στητό και σφριγηλό.

Τα σπορ αεροβικής περιλαμβάνουν: το βάδισμα, το τρέξιμο, τον χορό, το ποδήλατο, το κολύμπι, την κωπηλασία. Όλα αυτά είναι υπέροχοι παράγοντες υγείας, αλλά τα δύο τελευταία κάνουν καλό στους θωρακικούς μυς και γενικά σε όλους τους μυς του άνω κορμού, οι οποίοι παίζουν σημαντικό ρόλο στην ομορφιά του στήθους σας.

Η επιτυχία του προγράμματος εξαρτάται από τη θέλησή σας και το χειρισμό σας.

ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ. Είναι το τελειότερο αεροβικό σπορ. Γυμνάζε1 αρμονικά όλο το σώμα κι εξασφαλίζε1 ομοιόμορφη κατανομή λίπους. Είναι επίσης ένας πολύ σημαντικός τρόπος ενίσχυσης του στήθους σας και ειδικά η κίνηση «πεταλούδα». Για να φας δώσει όλα τα ευεργετικά του αποτελέσματα, πρέπει να γίνει συστηματικά και σωστά (κανονική κολύμβηση στη θάλασσα ή σε πισίνα). Μπορείτε να κολυμπάτε εκτός από το καλοκαίρι και το χειμώνα, γιατί λειτουργούν πολλές πισίνες σε αθλητικούς συλλόγους, γυμναστήρια ή σε μεγάλα ξενοδοχεία.

Όμορφο στητό στήθος με ασκήσεις και 1 φυσική συνταγή

Για να έχετε όσο το δυνατόν καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα, όταν κολυμπάτε μην χτυπάτε τα πόδια σας στο νερό, για να αφήσετε τα χέρια και το στήθος να γυμναστούν πιο έντονα. Με συστηματική εξάσκηση, θα μπορέσετε να κολυμπάτε 1 ώρα, δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα.

Φοράτε ολόσωμα μαγιό με φαρδιές τιράντες, για μεγαλύτερη άνεση. Το μαγιό στράπλες, θα στριφογυρίζε1 στη μέση σας με κάθε κίνηση.

Φορέστε ειδικά προστατευτικά γυαλιά, για να προστατέψετε τα μάτια σας από το νερό της θάλασσας (αν σας ενοχλεί, ή αν κολυμπάτε σε πισίνα με χλωρισμένο νερό.

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ. Εδώ δεν μιλάμε για το κανονικό σπορ της κωπηλασίας, γιατί δεν είναι κατάλληλο για αδυνάτισμα και διασκέδαση. Οι μηχανές κωπηλασίας που είναι φτιαγμένες για το σπίτι, κάνουν αυτό το σπορ περισσότερο πετυχημένο σε ατομική βάση. Αυτά τα μοντέλα για το σπίτι, κοστίζουν λιγότερο από μια συνδρομή ενός χρόνου σε στούντιο γυμναστικής και είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική αεροβική άσκηση για το στήθος σας. Αν αποφασίσετε να το εφαρμόσετε, φοράτε στηθόδεσμο αθλητικό και πάνινα παπούτσια όταν ασκήστε.

ΙΣΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Αν κάποια ημέρα δεν μπορέσετε να κάνετε τις καθορισμένες ειδικές ασκήσεις για το στήθος σας, ή αν θέλετε συγχρόνως με αυτές να ενισχύσετε την προσπάθειά σας, για να έχετε γρηγορότερα αποτελέσματα, μπορείτε να επωφεληθείτε από μερικές ισοδύναμες κινήσεις που μπορείτε να κάνετε ανάμεσα στις καθημερινές ασχολίες σας στο σπίτι, ή στη δουλειά, στο σινεμά, στο αυτοκίνητο, που δεν θα σας απασχολήσουν παρά ελάχιστα λεπτά αλλά θα σας δώσουν καταπληκτικά αποτελέσματα.

Λάδι / ορός για όμορφο στητό στήθος

Υλικά:

  • 2 κουταλιές φουντουκέλαιο
  • 2 κουταλιές ηλιέλαιο
  • 2 κουταλιές καστορέλαιο
  • 2 κουταλιές σιτέλαιο
  • Από 3 σταγόνες αιθέρια έλαια από: λεβάντα, θυμάρι, ρίγανη, δενδρολίβανο ψιλοκομμένη φλούδα από ένα λεμόνι
  • 1 κουταλάκι λιναρόσπορο
  • 1 τεμάχιο μοσχοκάρυδο (τριμμένο)
  • 4-5 φρέσκα φύλλα νεραντζιάς
  • 1 κουταλιά αποξηραμένη βερβένα

Τρόπος παρασκευής

Σε μπλέντερ ή μούλτι βάζουμε τα λάδια και τα αιθέρια έλαια. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και αναδεύουμε στη μεγαλύτερη σκάλα για 5′. Κατόπιν βάζουμε σε βαζάκι και αφήνουμε στην κουζίνα για 10-15 ημέρες. Σουρώνουμε περνώντας από τουλπάνι (γάζα) και το βάζουμε σε φιμέ μπουκαλάκι με ετικέτα.

Ιδιότητες

Το παραπάνω λάδι δεν περιέχει ορμόνες. Τα συστατικά του διατηρούν το τέλειο σχήμα του στήθους και προσθέτουν απαλότητα στην επιδερμίδα. Για να γίνει μία πλήρης θεραπεία, θα χρειαστούν περίπου 3-4 μήνες συνεχούς εφαρμογής. Εκτός από τη σφριγηλότητα που θα αποκτήσει το στήθος, υπάρχει πιθανότητα να αναπτυχθεί και κατά μισό νούμερο.

Τρόπος Χρήσης

Εφαρμόζουμε με απαλό μασάζ πρωί και βράδυ, κάνοντας κυκλικές κινήσεις σ’ όλο το στήθος, επικεντρώνοντας στην περιοχή της θηλής. Αφού πετύχουμε το αποτέλεσμα, θα πρέπει να επαναλάβουμε μετά από ένα εξάμηνο για 1 μήνα σαν θεραπεία συντήρησης.

Κατόπιν θα πρέπει να επαναλαμβάνουμε μία φορά το χρόνο (πάλι για ένα μήνα).

Συμβουλή

Ένα Όμορφο στητό στήθος ενισχύει τη θηλυκότητα, αλλά προσέξτε! Τα υπερέντονα σπορ, ένα σουτιέν με κακή εφαρμογή ή η απώλεια βάρους μπορούν να προκαλέσουν χαλάρωση. Το στήθος θέλει περιποίηση σ’ όλες τις ηλικίες.




 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: