Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Μακιγιάζ για μαύρα μαλλιά & σκούρο δέρμα!

Αν έχετε μαύρα μαλλιά και σκούρο δέρμα δοκιμάστε να τονίσετε την εμφάνισή σας με μακιγιάζ σε πλούσιες γήινες αποχρώσεις. Οι χρυσές ή κόκκινες αποχρώσεις του δέρματός σας ταιριάζουν υπέροχα με μπεζ, καφετιά 
1. Όταν βάλετε τη βάση, περάστε μια διάφανη πούδρα προσώπου, αφού βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει απόλυτα με το δέρμα σας, για να μη φαίνεται σαν να έχει πασπαλιστεί με κιμωλία! Αφαιρέστε την πλεονάζουσα πούδρα χρησιμοποιώντας ένα χοντρό πινέλο πούδρας κάνοντας κινήσεις προς τα κάτω.


2.Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο σκιάς ματιών για να περάσετε μια κρεμ σκιά σε ολόκληρο το βλέφαρο. Έτσι ώστε να δημιουργήσετε αντίθεση με τη ζεστή απόχρωση του δέρματός σας.

3.Περάστε μία σκούρα καφετιά σκιά ματιών στην κόχη του βλεφάρου, δουλεύοντάς την καλά. Επίσης, δουλέψτε λίγη από αυτήν τη σκιά στις εξωτερικές γωνίες και κάτω από τις κάτω βλεφαρίδες, για να γίνουν τα μάτια σας πολύ εντυπωσιακά.

4.Κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων περάστε μαύρο υγρό αιλαϊνερ κοιτώντας κάτω μπροστά τον καθρέφτη. Η κίνηση αυτή ισιώνει τις πτυχές που σχηματίζει το βλέφαρο. Συνεχίστε με δύο στρώσεις μαύρης μάσκαρας.

Μακιγιάζ για μαύρα μαλλιά & σκούρο δέρμα!

5.Χρησιμοποιήστε καφετί μολύβι για τα χείλη για να σχηματίσετε το περίγραμμα των χειλιών. (Χρησιμοποιήστε καφετί αιλαϊνερ αν δεν έχετε μολύβι για τα χείλη). Με μια μπατονέτα, περάστε τη γραμμή για απαλότερο τελείωμα.

6.Το ουδέτερο καφέ-ροζ κραγιόν προσδίδει φυσική λάμψη στα χείλη σας και τονίζει αμέσως την εμφάνισή σας. Βάλτε το κραγιόν με πινέλο για τα χείλη, ώστε να έχετε άψογο τελείωμα.

Το μακιγιάζ αυτό σας ταιριάζει αν…

  • Έχετε μαύρα μαλλιά με ανταύγειες και χάλκινα χρώματα
  • Τα μάτια σας είναι καστανά ανοιχτά ή καστανά.
  • Το δέρμα σας είναι ωχρό.

Συμβουλή

Προτιμήστε να αγοράζετε τις βάσεις και τις πούδρες σας από τις κατηγορίες καλλυντικών που έχουν ειδικά σχεδιαστεί για σκούρα δέρματα.




 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: