Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

Πώς το κάθε Ζώδιο αντιμετωπίζει τη σημερινή οικονομική κατάσταση, δίχως να πέσει σε ψυχοφάρμακα;



Και το θέμα μας είναι το χρήμα. Που είναι τόσο γλυκό, αλλά συγχρόνως πολύ δαιμονισμένο. Από τη μια το αγαπώ, γιατί μπορώ να κάνω ότι μου αρέσει, από την άλλη το μισώ, γιατί είναι η αιτία, για όλα τα κακά του κόσμου...


Μέρες τώρα, ακόμα και άνθρωποι, ψύχραιμοι και λογικοί, που ζουν νορμάλ μπορώ να πω, ανησύχησαν με τη κατάσταση, πανικοβλήθηκαν και ασχολήθηκαν με το χρήμα πιο πολύ από τα συνηθισμένα.

Και ερωτώ. Νιώσαμε κάποια χαρά; Κάποια ικανοποίηση; Ή μήπως ταλαιπωρηθήκαμε απίστευτα και σιχτιρίσαμε την ώρα και τη στιγμή; Με όλα αυτά τα γεγονότα, ο καθένας από εμάς, κάνει σενάρια, του πώς θα είναι η ζωή μας την επόμενη την ημέρα! Κάποιοι τι είχαμε τι χάσαμε. Κάποιοι, ότι είχαμε το χάσαμε. Άδικο πολύ, γιατί αυτό δείχνει μια κοινωνία, άνιση. Ο φτωχός με το πλούσιο παλεύουν! Τραγικό.. αλλά αιώνιο κακό.. Τα ρημάδια τα λεφτά..

Η αβεβαιότητα, η ανασφάλεια, το άγνωστο, είναι θέματα που όλους μας απασχολούν. Κάποιοι είναι ψύχραιμοι και έτοιμοι να συνεχίσουν, ανεξάρτητα από τη κατάσταση. Κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους. Φοβούνται γιατί μπορεί αύριο να μην έχουν δουλειά. Υπάρχουν όμως και άλλοι που τρέμουν, εκείνοι που παρά τις δύσκολες τις εποχές, κατάφεραν να ανταπεξέλθουν τίμια και να φτιάξουν ένα κομπόδεμα. Γιατί να χαλάσει αυτό τώρα; Άνευ λόγου και αιτίας. Όλες οι πλευρές έχουν το δίκιο τους, όλοι θέλουν το ίδιο πράγμα, αλλά ακόμα και εδώ υπάρχει διαμάχη..

Και κάπως έτσι.. σκέφτηκα, να γράψω, τι θα μπορούσε να κάνει το κάθε ζώδιο τις ημέρες αυτές.. Δηλαδή πως το έχει οργανώσει το πράγμα.. Ας χαλαρώσουμε λοιπόν.. να τη δούμε αλλιώς τη φάση.. και να γελάσουμε πάνω από όλα..


Κριός
Είμαι σίγουρη πως θα με παρεξηγήσετε, αλλά είστε από τα ζώδια, που την έχετε ήδη βρει την άκρη του νήματος! Τα λεφτά σας αρέσουν, αλλά το ζητούμενο είναι να είστε μέσα στο παιχνίδι και να μη χάσετε ούτε μια μέρα. Κλασικά λαμόγια, θα έλεγα, με εναλλακτικό σχέδιο. Όχι δε θα πάθετε παράκρουση, ούτε θα πέσετε στα ψυχοφάρμακα. Περισσότερο σας ιντριγκάρει, το κρυφό το σχέδιο που έχετε παρά κάτι άλλο.. Κάποιο σεντούκι έχετε κρυμμένο κάτω από τη γη.. Την αλήθεια τώρα.. Έχετε προνοήσει καιρό τώρα και προς το παρόν είστε ψύχραιμοι.

Ταύρος
Λυπάμαι που το λέω, αλλά είστε ήδη με υπογλώσσια! Τα λεφτά είναι το μοναδικό υλικό αγαθό που δε μπορείτε να στερηθείτε με τίποτα. Όχι για δύναμη πλούτου, αλλά περισσότερο για θέμα ασφάλειας. Σίγουρα τις δύσκολες αυτές ημέρες, έχετε λεφτά στο συρτάρι, όμως όταν θα αρχίσουν να τελειώνουν, τότε θα ξεκινήσετε τα ψυχοφάρμακα. Το ξέρετε νομίζω;;; Κάθε γωνιά του σπιτιού σας, έχει μοιρασμένα ευρά, κρυμμένα σε γωνιές.;;; Το νου σας στα ποντίκια.. Και ναι είστε από τους ανθρώπους, που έχετε σηκώσει το super market! Το φαγητό η επόμενη ασφαλή διέξοδος!

Δίδυμος
Την έχετε βρει την άκρη χρόνια τώρα. Σίγουρα αυτές τις δύσκολες τις ημέρες, εσείς δεν έχετε τίποτα στη τράπεζα, αφού είστε και μονίμως άφραγκοι και βρίσκεστε στο πλάι ενός ανθρώπου που θα σας σταθεί και θα σας βοηθήσει για όσο χρειάζεται. Κάποιοι το φροντίσατε όσο ήταν καιρός, να μη φανεί κιόλας, κάποιοι θα τρέξετε ακόμα και στην αγκαλιά της μαμά.. Και όχι δε θα πέσετε στα ψυχοφάρμακα για κανέναν και ποτέ! Τα λεφτά τα έχουν οι άλλοι για εσάς..

Καρκίνος
Εσείς γλυκά μου είστε της καβάντζας! Δηλαδή έχετε λεφτά στο σεντούκι, άλλοι λίγα, άλλοι πολλά, ο καθένας όσα μπορεί.. Αλλά τουλάχιστον για αυτές τις τόσο δύσκολες ημέρες, λογικά θα πρέπει να είστε κάπως πιο ανάλαφροι. Θα σας έλεγα, να μη φεύγατε από το σπίτι σας, ή να το κλειδαμπαρώνατε γιατί είναι πονηρές συγχρόνως.. Και φυσικά να μη λέτε σε κανέναν το μυστικό σας. Μην είστε αθώοι και αφελής.. Μόλις τελειώσει η μάσκα ομορφιάς και δε μπορέσετε να την αγοράσετε, τότε θα πέσετε στα ψυχοφάρμακα.. Μόνο τότε!

Λέων
Τι είχατε, τι χάσατε; Ανήκετε σε αυτούς τους ανθρώπους, αρκετοί από εσάς, αφού δε σας μένει σάλιο. Συνεπώς, αρκετοί δεν έχετε να ανησυχήσετε και τόσο για κάτι. Βέβαια, πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Δηλαδή να έχετε λεφτά και να είναι όλα στις τράπεζες, γιατί απλά δε δώσατε σημασία στις ειδήσεις, ή ήσασταν πολύ απασχολημένοι, τότε ταλαιπωριέστε ως συνήθως. Αν έχετε και δε μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε θα τη πάθετε τη παράκρουση, αφού οι αγορές σας θα είναι περιορισμένες. Ναι το αλκοόλ και τα ψυχοφάρμακα είναι στο πρόγραμμα!

Παρθένος
Δεν ανησυχώ καθόλου για εσάς, γιατί εσείς τουλάχιστον θα είστε από τους πρώτους που θα ήξεραν τι θα συμβεί, πριν καν συμβεί. Μπορεί να έχετε χτίσει κάτι πρόσφατα και να έχει μέσα λεφτά. Αναφέρομαι σε εσάς που τα έχετε. Κάποιοι δεν έχετε και πολλά, αλλά όσο να είναι κάποιο σανίδι του σπιτιού σας, θα κρύβει ένα καλό κομπόδεμα, για τις δύσκολες τις ημέρες. Είστε οργανωμένοι, προσγειωμένοι και κάθε σας βήμα είναι μελετημένο. Σας αρέσουν τα λεφτά, αλλά ως δια μαγείας έχετε τρόπο να βρίσκονται στα χέρια σας.. Όχι δε θα πέσετε στα ψυχοφάρμακα.

Ζυγός
Παράξενη η περίπτωσή σας πολύ. Δηλαδή είστε οι σπάταλοι της παρέας. Ξεπερνάτε ακόμα και τα Λιοντάρια. Συνεπώς, δεν έχετε να φοβηθείτε κάτι, ή να ανησυχήσετε και τόσο. Βέβαια, όσοι έχετε λεφτά, είστε και πονηροί, συναναστρέφεστε και με τους σωστούς τους ανθρώπους, έχετε φροντίσει μέρες τώρα και βρίσκεστε σε ετοιμότητα. Παρατημένα τα βλέπω σε ένα συρτάρι, γιατί είστε και αθώες υπάρξεις κατά βάθος.. δε φοβάστε κάτι.. Προσέξτε μη σας κλέψουν μπροστά στα μάτια σας! Αν ξαφνικά το ταμείο αδειάσει, επειδή είστε και λίγο ρομαντικοί, τότε θα τα πάρετε τα ψυχοφάρμακα σε διπλή δόση! Το νου σας..

Σκορπιός
Το λατρεύετε το χρήμα και όσοι το έχετε, είναι κάπου safe, σωστά; Το περιμένατε όλο αυτό, άλλωστε παρακολουθείτε τα γεγονότα και γνωρίζετε τι θα συμβεί, πριν καν έρθει η ώρα τους. Είστε και οι τέλειοι κατάσκοποι. Πάντως είστε από τους ανθρώπους γενικότερα που έχετε προνοήσει, για αυτές τις τόσο δύσκολες ημέρες. Ενώ ο κόσμος προσμένει υπομονετικά στα ΑΤΜ, εσείς ψάχνεστε για μια νέα ευκαιρία. Ότι και αν έχετε, είναι καλά φυλαγμένο σε σημείο που κανείς δε θα το πάρει χαμπάρι και ότι βγαίνει με το σταγονόμετρο. Και όχι δε θα πάρετε ψυχοφάρμακα..

Τοξότης
Νομίζω βρίσκεστε ήδη ή στο εξοχικό πάνω στο βουνό, αποκομμένοι από όλους ή στο εξωτερικό με το συναίσθημα του φυγά. Σας αρέσει το χρήμα, όμως για να δραπετεύετε. Κάποιοι μείνετε πίσω να το παλέψετε, κάποιοι όχι και τόσο, αφού αυτή τη στιγμή θίγεται η ελευθερία του καθενός και εσείς πνίγεστε! Μπορεί κάτι να σώσατε τη τελευταία τη στιγμή και να έχετε κρύψει λίγα πράγματα στο σπίτι. Είστε από τα αισιόδοξα τα άτομα, από εκείνα που βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά και δεν έχετε τίποτα να φοβάστε! Δε νομίζω να καθίσετε σε ουρά με ΑΤΜ. Ούτε καν.. Όπως πάνε και όπως έρθουν.. Πείτε μου τώρα μεταξύ μας .. κάτω από το μαξιλάρι τα έχετε κρύψει.. Για ψυχοφάρμακα, ούτε λόγος..

Αιγόκερως
Έχετε πάθει δέκα εγκεφαλικά και έρχονται και άλλα! Ως λάτρεις του χρήματος, αυτές οι ημέρες είναι ο εφιάλτης σας. Τι θα γίνει με τις τράπεζες; Αν θα ξανά πληρωθείτε; Αν θα χάσετε τη δουλειά σας; Αν καταστραφεί ο κόσμος όλος; Όταν τελειώσουν τα λεφτά, μετά; Είστε και επιρρεπής σε τέτοιου είδους σκέψεις, σας λέω κλάφτα Χαράλαμπε! Δυστυχώς είστε από αυτούς που θα πάρετε ψυχοφάρμακα, ήδη έχετε κάνει την αρχή. Μπορεί να έχετε λεφτά στο σπίτι, αλλά είστε τόσο βάναυσοι με τον εαυτό σας, που θα στηθείτε και στο ΑΤΜ! Παράκρουση κανονική.. Βασικά το σπίτι σας κρύβει θησαυρούς τέτοιες μέρες.. Αμπαρώστε το και προστατέψτε το! Ότι ψυχοφάρμακο υπάρχει εδώ..

Υδροχόος
Κάποιοι το είχατε δει το όνειρο και είχατε προνοήσει! Κάποιοι σας έπιασαν στον ύπνο γιατί πιστεύατε πως ποτέ δε θα γινόταν κάτι τέτοιο. Πάντως σε όλες τις περιπτώσεις, έχετε και ένα θέμα με τις τράπεζες είστε καλά καβαντζωμένοι και ψύχραιμοι πολύ. Να που θα βρείτε και το δίκιο σας μέρες που είναι. Το φωνάζατε καιρό τώρα καμία εμπιστοσύνη και σας έλεγαν τρελούς. Όχι δεν είστε από αυτούς που θα βασανιστείτε και θα μπείτε στο τριπάκι του κόσμου. Ότι και αν συμβεί έχετε εναλλακτικό σχέδιο. Μπορεί να το χρησιμοποιήσετε, μπορεί και όχι.. Τι βλέπω; Ένα φρούριο το σπίτι σας! Δε μπαίνει ούτε κουνούπι.. Και ναι αν τελειώσουν οι προμήθειες και δε μπορέσετε να δραπετεύσετε, θα πέσετε στα ψυχοφάρμακα κανονικά.. Τα λεφτά σας αρέσουν αλλά για να είστε ελεύθεροι να κάνετε αυτά που θέλετε. Αν σας το κόψουν αυτό τότε έχουμε πρόβλημα.. Το νου σας..

Ιχθύες
Οι πονηροί της παρέας! Έχετε τόση πολύ φαντασία, κάνατε τόσες βουτιές στα σκοτάδια όλο αυτό τον καιρό και τελικά το είδατε το όνειρο. Προνοήσατε αρκετοί, προστατευτήκατε βάλατε στην άκρη ένα κομπόδεμα και σήμερα είστε λίγο πιο άνετοι από τους άλλους. Από τη μια αισιόδοξοι, από την άλλη απαισιόδοξοι, όσο έχετε το χρήμα κοντά σας, είστε ψύχραιμοι. Αρκετά όμως ψαράκια είναι άτυχα και σπάταλα πολύ, με αποτέλεσμα φυσικά να μην έχουν ποτέ χρήματα. Συνεπώς, η μαμά πάντα είναι η καλύτερη η λύση. Τα ψυχοφάρμακα τα έχετε ήδη πάρει, μήνες τώρα.. πλέον τα έχετε για καραμέλες… χα χα !









ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


SHARE THIS

0 σχόλια: