Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

ΝΠΣ Βόλος - ΟΦΗ 1-4

Επιβλητικό ήταν το πέρασμα του ΟΦΗ από το Πανθεσσαλικό Στάδιο στο ματς που έριξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1. 

Οι Κρητικοί εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο το γεγονός ότι ο Βόλος αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 30' μετά την απευθείας κόκκινη κάρτα του Σάντσες, και επικρατώντας με το ευρύ 4-1 των γηπεδούχων, βελτίωσαν τη βαθμολογική τους συγκομιδή.

Τα γκολ των «μελανόλευκων», οι οποίοι επέστρεψαν στις επιτυχίες έπειτα από έξι αγωνιστικές, τα πέτυχαν οι Τζόναθαν ντε Γκουζμάν (39’), Σαρδινέρο (80’), Νέιρα (88’, πέν) και Στάρτζεον (90'+2'), ενώ για τους Βολιώτες μείωσε στο 84’ ο Δημόπουλος.

Κίτρινες: Ουάρντα - Κοροβέσης, Λυμπεράκης, Νέιρα

Κόκκινες: Σάντσες (30’, απευθείας κόκκινη)

ΒΟΛΟΣ (Α. Λόπεθ): Γκαραβέλης, Φερράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Κιάκος (79’ Μπαρτόλο), Μπαριέντος, Μαρτίνες (33’ Δημόπουλος), Γκουαροτσένα, Δουβίκας (89’ Γέντρισεκ), Περέα (79’ Νίνης), Ουάρντα.

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Σωτηρίου, Ουές, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (46’ Λυμπεράκης), Στάρτζεον, Νέιρα (90'+3' Γιάννου), Σαρδινέρο, Γρίβας (89’ Σακόρ), Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν (90'+3' Μπαλογιάννης).



 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: