Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Πως να της προσφέρεις πολλαπλούς οργασμούς

Ακολούθησε αυτά τα 4 καυτά βήματα για να απογειώσεις τις αισθήσεις της
1) Δημιούργησε μεγάλη σεξουαλική ένταση

Η δημιουργία της επιθυμίας είναι ένας πρόδρομος για οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα. Η δημιουργία άφθονης σεξουαλικής έντασης μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να επιτευχθεί ένας μπόνους οργασμός. Οπότε αναστάτωνέ την νωρίς και συχνά: στείλε της ένα σέξι μήνυμα το πρωί, πείραξέ την κάτω από το τραπέζι στο δείπνο... Μέχρι τη στιγμή που θα φτάσετε στο κρεβάτι, αυτή θα πρέπει να είναι πεινασμένη για σεξ.

2) Αφησέ την να ηρεμήσει, αλλά οχι τελείως

Μετά τον πρώτο γύρο, δώσε ένα διάλειμμα στην κλειτορίδα της, καθώς αυτή γίνεται σουπερ ευαίσθητη μετά το σεξ. Εντωμεταξύ, εσύ ασχολήσου με το στήθος της, τα οπίσθιά της και με το να τη φιλάς. Ψιθύρισέ της πόσο τη θες και τι σκοπεύεις να της κάνεις στη συνέχεια. Με αυτόν τον τρόπο και θα της δώσεις χρόνο ώστε να επιστρέψει δριμύτερη και δε θα χρειαστεί στο δεύτερο γύρο να τη διεγείρεις πάλι από το μηδέν.

3) Κάνε παιχνίδι

Μετά τον οργασμό, το αίμα που πηγαίνει προς τα γεννητικά της όργανα κατά τη διάρκεια του σεξ καθυστερεί, πράγμα που καθιστά ευκολότερο για εκείνη να κορυφωθεί και πάλι. Μίλα της λοιπόν βρώμικα και στη συνέχεια, επικεντρώσου στα γεννητικά όργανα της. Ξεκίνησε με ένα ελαφρύ άγγιγμα. Δοκίμασε ελαφρά κυκλώνοντας το δάχτυλό σου ή τη γλώσσα σου πάνω από την κλειτορίδα της σιγά-σιγά, και στη συνέχεια στόχευσε σε πιο ακραία διέγερση με ολοένα και ταχύτερους ρυθμούς, μεγαλύτερη πίεση και ένταση μέχρι να είναι έτοιμη να ξεκινήσει και πάλι.

4) Δοκίμασε κάτι καινούργιο

Δεν είναι κακό να επιμένεις σε κάτι που έχει αποδεικτεί ότι δουλεύει, μπορείς όμως να τη φέρεις σε οργασμό, ασχολούμενος και με άλλη ερωτογενή ζώνη. Με αυτό μπορείς να ασχοληθείς όταν η κλειτορίδα της είναι ακόμα πολύ ευαίσθητη, όπως προαναφέραμε. Κάποιες γυναίκες διεγείρονται ιδιαίτερα όταν χαϊδεύεις ή γλύφεις τις ρώγες τους για παράδειγμα. Όσον αφορά τις στάσεις, αυτές που είναι κατά γενική ομολογία πιο απολαυστικές για τις γυναίκες είναι η στάση "στα τέσσερα" και η στάση με εκείνη από πάνω.








ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: