Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 1-1

Την πρώτη του βαθμολογική απώλεια στο νέο πρωτάθλημα είχε μόλις στη 2η αγωνιστική της Super League o ΠΑΟΚ.
Πιο συγκεκριμένα οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι προέρχονταν από τη σπουδαία πρόκριση επί της Μπενφίκα, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην έδρα τους με τον Ατρόμητο. 

 Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Αντρίγια Ζιβκοβιτς, ο οποίος, μετά από το ματς με τους Πορτογάλους, βρήκε και απόψε δίχτυα, ωστόσο οι Περιστεριώτες έφτασαν στην ισοφάριση μετά το αυτογκόλ του Μιχάι στο 77'

 Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι πανηγύρισαν σήμερα τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα, είχαν δοκάρι στο 52' σε προσπάθεια του Κιβρακιδη. Κίτρινες: Γιαννιώτης, Χαρίσης, Σάλομον, Μουνίθ.

 ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βαρέλα (81' Κρέσπο), Μιχαηλίδης, Σβαμπ, Εσίτι (81' Νινούα), Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ (86' Βρακάς), Τζόλης (72' Πέλκας), Α. Ζίβκοβιτς, Σβιντέρσκι (72' Κούτσιας). 

Ατρόμητος (Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Στρούγγης, Σάλομον, Χαρίσης (73' Ούμπιδες), Τομάσεβιτς (83' Νάτσος), Κιβρακίδης, Γιακουμάκης (73' Ενσικουλού), Ραμπέγιο (88' Μουνίθ), Μανούσος (46' Κωτσόπουλος) 

 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!
ads
Adbox Πηγή
ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: