Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Μάτια ή χείλη; Τι πρέπει να τονίσεις;

Στρογγυλό πρόσωπο: Ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ ματιών με τονισμένη την εξωτερική τους γωνία θα ανορθώσει άμεσα τα χαρακτηριστικά σου, χαρίζοντας στην όλη εμφάνιση δυναμισμό και φρεσκάδα.
Οβάλ πρόσωπο: Ανήκεις στις τυχερές που τους ταιριάζουν τα περισσότερα στυλ μακιγιάζ. Για την απόλυτη ισορροπία στο πρόσωπο σου, κάνε μια ενδιάμεση επιλογή, τονίζοντας ελαφριά τα μάτια, αλλά δίνοντας τον «πρωταγωνιστικό ρόλο» στα χείλη με μια έντονη girly απόχρωση κραγιόν.

Τετράγωνο πρόσωπο: Ακολούθησε την “σχολή” της Αντζελίνα Τζολί και πες ναι στα γατίσια μάτια σε συνδυασμό με πιο ήσυχα αλλά λαμπερά χείλη. Ένα πολύ θηλυκό look που θα απαλύνει τις γωνίες σου.

Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς: Το έντονο χρώμα στα χείλη σου ταιριάζει ιδανικά. Διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα κραγιόν και άφησε τα μάτια σου με ελάχιστο μακιγιάζ για να πετύχεις –έτσι απλά- ένα κολακευτικό και σοφιστικέ αποτέλεσμα.

Μακρόστενο πρόσωπο: Το smokey μακιγιάζ στα μάτια αποδεικνύεται θαυματουργό για σένα. Γιατί; Η σκουρόχρωμη σκιά στο κάτω μέρος των ματιών,αναδεικνύει την αρμονία στα χαρακτηριστικά σου. Δοκίμασε το σε πιο φωτεινές αποχρώσεις για τις πρωινές σου εμφανίσεις.





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: