Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

8 λόγοι για να βγείτε με έναν άντρα που αγαπάει τις γάτες

Ας δούμε τι υποστηρίζουν τα λαγωνικά στο κυνήγι της αποκωδικοποίησης της αντρικής συμπεριφοράς, σύμφωνα με τα οποία οι άντρες που ζουν με (τουλάχιστον) μία γάτα είναι το δώρο του Θεού στις γυναίκες. (Έχει γάτα ο Λεονάρντο ντι Κάπριο; Δεν είχα ενημερωθεί).
Είναι έξυπνοι
Έρευνες έδειξαν, λέει, ότι οι λάτρεις των γατών έχουν μια τάση να είναι αντικομφορμιστές και ρίχνουν και πόντους στα τεστ ευφυΐας (α, είπα κι εγώ), στους λάτρεις των σκύλων. Δηλαδή μιλάμε για αρσενικά με τα οποία μπορείς να μιλήσεις, να κάνεις μία κουβέντα με αρχή, μέση, τέλος και συμπεράσματα. (Και το θέμα να μην είναι η μπάλα, η κυβέρνηση ή το αγαπημένο του συγκρότημα).

Είναι σπιτόγατοι
Όταν μας προσκαλούν στο σπίτι τους για να δούμε ταινία/ σειρά/ ντοκιμαντέρ με καρχαρίες, το εννοούν. Αυτοί οι τύποι με τις γατούλες στον καναπέ τους (κυριολεκτικές, όχι πιτσιρίκες που νιαουρίζουν), είναι σπιτόγατοι που αγαπούν το λιώσιμο μπροστά από μία οθόνη. Οπότε όταν ακουστεί η ερώτηση «Απόψε, σπίτι μου για Vinyl;» κυριολεκτούν. Μη γίνετε ρεζίλι, το καινούργιο σίριαλ του HBO εννοούν, όχι κάτι που μπορούμε να βάλουμε (φόρεμα, μπότες, γάντια κλπ.) για να το βγάλουμε στη συνέχεια, μετά μουσικής.

Καταφέρνουν να μαντέψουν τις διαθέσεις μας
Εντάξει, αυτό να τους το δώσουμε, γατάνθρωποι είναι, έχουν εκπαιδευτεί να ερμηνεύουν το ίδιο νιαούρισμα με 17 τρόπους ή να εισπράττουν το σωστό μήνυμα από την ίδια σιωπή. Τα οικόσιτα αιλουροειδή μάς μοιάζουν. Τρανά παραδείγματα: αγνοήστε τη γάτα σας και θα έρθει να τριφτεί στα πόδια σας, τρέξτε να την πάρετε αγκαλιά και θα πηδήξει έξω από αυτήν στην πρώτη ευκαιρία και βέβαια, η νούμερο ένα φιγούρα τους, ξεχαστείτε για ένα μόνο δευτερόλεπτο εκεί που της χαϊδεύετε τη γούνα ανενόχλητοι (πόσα υπονοούμενα πια ο γατόκοσμος) και θα σας έρθει η νυχιά κατακέφαλα. (Τώρα που το ξανασκέφτομαι πρέπει να απομακρύνουμε τους άντρες από τις γάτες κορίτσια, μελετάνε όλα μας τα κόλπα).

Έχουν χιούμορ
Ε, ναι. Τα βίντεο με γάτες δεν είναι τυχαία το νούμερο ένα στα άλμπουμ με χρυσές επιτυχίες στο You tube. Και πλάκα έχουν και αξιολάτρευτες είναι και καραγκιοζιλίκια κάνουν και σε αρκούδες επιτίθενται. Ζώντας με μια γάτα ένας άνδρας μαθαίνει πολλά από τις αστείες πόζες και τα τερτίπια τους και μαθαίνει να ανακαλύπτει το χιούμορ σε μικρολεπτομέρειες της καθημερινότητας. Ένας άνδρας που δεν φοβάται να γελάσει και να σε κάνει να γελάσεις, είναι ένας άντρας που όλες θέλουμε. Τι, όχι;

Δεν διστάζουν να διαφέρουν από τους φίλους τους
Άνδρες που έχουν γάτες για κατοικίδια δεν νοιάζονται τι θα πει γι' αυτούς ο κόσμος ή τι εντύπωση δίνουν στη γειτονιά τους. Δεν νοιάζονται καν για τη γνώμη των φίλων τους τόσο πολύ, και αποκλείεται να παρασύρονται από ομαδικές αντρικές συνήθειες και επιρροές. Αν θέλουν να δουν μπάλα και να φάνε πίτσα, θα το κάνουν. Αν θέλουν να δουν καλλιτεχνικό πατινάζ και να φάνε σούσι, θα το κάνουν επίσης. Βαριούνται τα κλισέ κι αυτό είναι κάτι που ισχύει και στην κρεββατοκάμαρα και μας δίνει μεγάλη χαρά. (Όχι η κρεββατοκάμαρα, το ότι βαριούνται τα κλισέ. Εμείς τα βαριόμαστε σε όλα τα δωμάτια. Τι, όχι;)

Καταλαβαίνουν τη γλώσσα του σώματος
Οι γάτες δεν είναι τίποτα δεύτερες, τελευταίες σκυλίτσες να τρέχουν με χαρά προς το μέρος σου και «άσε με να ανέβω πάνω σου», «άσε με να σε γλείψω» (ειλικρινά συγγνώμη, δεν είναι διπλής όλο το άρθρο). Οι γάτες εκφράζουν λιγότερα συναισθήματα από γιαπωνέζο ηθοποιό με μάσκα Καμπούκι. Την ανέκφραστη μουστακαλίδικη μουρίτσα τους όμως συνοδεύει ένα λαλίστατο σώμα, που βγάζει και ένα σωρό ήχους (ευχαρίστησης, ζοχάδας, ευγνωμοσύνης). Συνηθισμένος σε γατίσιες κινήσεις και υπονοούμενα, είναι έτοιμος να ερμηνεύσει και τις δικές μας διαθέσεις χωρίς να βγάλουμε κουβέντα (ή τα ρούχα μας). Και πάνω απ' όλα ξέρει τι σημαίνει η τρομερή λέξη «Τίποτα» όταν τη δίνουμε ως απάντηση στην αθώα (;) ερώτηση «Τι τρέχει;».

Κάνουν σοβαρές σχέσεις
Οι έρευνες πάλι λένε (μα που πάνε και τα βρίσκουν!) ότι οι άνδρες που έχουν γάτα δεν είναι άντρες της μιας βραδιάς. Για να έχουν γάτα, λένε πάλι οι σοφές έρευνες, το τονίζω, σημαίνει ότι είναι σοβαροί, έτοιμοι για δέσμευση (όντως, κορίτσια, μεγάλη δέσμευση να καθαρίζεις καθημερινά, δύο φορές τη μέρα την άμμο τους), ενώ βλέπουν αρκετά μπροστά: το γατάκι που μάζεψαν από το δρόμο και ο κεραμιδόγατος που υιοθέτησαν επειδή σκέφτηκαν ότι τους αρέσει η μπερμπάντικη ιδιοσυγκρασία του, έχουν 15 χρόνια ζωής μπροστά τους.

Είναι πιστοί
Ναι παιδιά, κατά μέτωπον επίθεση στο κλισέ που έχουν πάρει αγκαλιά οι σκύλοι. Έχετε δει γάτα να κάνει ποτέ χαρές σε άλλον άνθρωπο εκτός από τον «ιδιοκτήτη» της; (Βανίλια, Muerte, δεν το εννοούσα το ιδιοκτήτης, έτσι για να γελάσουμε το έγραψα, εσείς είστε τα αφεντικά στο σπίτι μας, εννοείται). Όσοι αγαπούν τις γάτες μοιάζουν με τις γάτες τους. Αναγνωρίζουν ένα πλάσμα στο οποίο είναι πιστοί και αφοσιωμένοι. Έστω, ένα ΤΗ ΦΟΡΑ.






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: