Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

8 λάθη που κάνετε στην καθαριότητα του σπιτιού

Μπορεί να έχετε τον εξοπλισμό, αλλά τα πάντα έχουν να κάνουν με τη σωστή χρήση. Δείτε ποια είναι τα 8 μεγάλα λάθη που κάνετε στην καθαριότητα του σπιτιού σας.
Υπερ – γεμίζετε το πλυντήριο πιάτων
Τα πάρα πολλά σκεύη και πιάτα στο καλάθι του πλυντηρίου πιάτων , μπορεί να επηρεάσει τη συσκευή στην ικανότητά της να φτάσει το νερό και το σαπούνι – που σημαίνει ότι τα είναι καθαρά. Ακόμα χειρότερα; Αν συνηθίζετε να προ - πλένετε τα πιάτα σας, ενδέχεται να μην το παρατηρήσετε.

Χρησιμοποιείτε υγρό πιάτων για να πλύνετε την σανίδα κοπής
Το υγρό για τα πιάτο και το ζεστό νερό δεν αρκούν για να πλύνετε την σανίδα κοπής. Μετά την χρήση της σανίδας για να κόψετε τυρί φέτα, κρέας ή πουλερικά, φροντίστε να την ξεπλύνετε με διάλυμα χλωρίνης γιατί υπάρχει ο κίνδυνος σαλμονέλας και άλλων μικροβίων.

Παραμελείτε τα σημεία επαφής
Βρύσες, λαβές και πόμολα είναι μερικές από τις περιοχές που αγγίζετε τις περισσότερες φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με ένα απολυμαντικό σκουπίστε τα καλά και απομακρύνετε τα μικρόβια.

Βαριέστε να πλύνετε την καφετιέρα
Δεδομένου ότι η καφετιέρα μαγνητίζει τα βακτήρια και τη μούχλα, σας παρακαλούμε για ένα πράγμα: να πλένετε κάθε αφαιρούμενο τμήμα μετά από κάθε χρήση. Σκεφτείτε πόσο καλύτερη θα είναι η γεύση του καφέ σας τα πρωινά!

Χρησιμοποιείτε γυαλιστικά σπρέι για τα έπιπλα
Όταν ψεκάζετε απευθείας τα έπιπλα, είναι δύσκολο να αφαιρεθεί η βρωμιά και προσελκύεται περισσότερη σκόνη κατ’ αυτόν τον τρόπο. Για να αποφευχθεί αυτό ψεκάστε με το σπρέι το πανί σας και μετά τρίψτε τις σκονισμένες επιφάνειες.

Χρησιμοποιείτε το ίδιο πανί για τα πάντα
Κολλώδεις επιφάνειες; Ίσως να φταίει το ίδιο πανί καθαρισμού που χρησιμοποιείτε για τις επιφάνειες και εξαπλώνονται τα μικρόβια. Ακόμα κι αν το πανί δεν σας φαίνεται βρώμικο αντικαταστήστε το.

Χρησιμοποιείτε φτερό για το ξεσκόνισμα
Καταρχάς μπράβο σας που ξεσκονίζετε Αν πραγματικά όμως θέλετε να διώξετε τη σκόνη, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε φτερό, γιατί, το μόνο που κάνει το φτερό, είναι να στριφογυρίζει την σκόνη στον αέρα… και την εισπνέετε κιόλας.

Ξεχνάτε τον κάδο απορριμμάτων
Εάν παρατηρείτε μια δυσάρεστη οσμή να βγαίνει από τον κάδο απορριμμάτων της κουζίνας αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή δεν έχει καθαριστεί παρά το γεγονός ότι η σακκούλα των σκουπιδιών είναι άδεια.

Καθαρίστε τον μια φορά την εβδομάδα με χλωρίνη για να διατηρείτε υπό έλεγχο τις δυσάρεστες οσμές.







ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: