Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

21 κανόνες γοητείας στους οποίους κανένας άνδρας δεν μπορεί να αντισταθεί...

Ποια είναι εκείνη η πολυπόθητη συμπεριφορά που μαγνητίζει τους άνδρες & οι περισσότερες γυναίκες αναζητούν;
Για το παιχνίδι της κατάκτησης του άλλου φύλου, έχουν γραφτεί ολόκληρες σειρές βιβλίων καθώς κι αμέτρητα άρθρα στο διαδίκτυο.

 Όσα χρόνια και να περάσουν, καλώς ή κακώς, πάντα θα μας απασχολεί η τέχνη της σαγήνης. 

Σε αυτό το άρθρο δεν πρόκειται να βρεις τους κλισέ τρόπους για να "κατακτήσεις" κάποιον. Για παράδειγμα, “Ντύσου ή μίλησε με αυτόν τον τρόπο”, ” κάνε τον να ζηλέψει”, “μην του απαντάς στις κλήσεις”, “κάνε τη δύσκολη”. Αυτά είναι τεχνάσματα για ελλειμματικές προσωπικότητες και δεν οδηγούν πουθενά... Υπάρχει ένα βιβλίο, που δίνει κάποιες ενδιαφέρουσες συμβουλές για κάθε γυναίκα. Ξεκινά από το ερώτημα "Γιατί οι άνδρες αγαπούν τις σκύλες;"(Why men love bitches) - εννοώντας φυσικά γιατί έλκονται από μια γυναίκα με ισχυρό χαρακτήρα. Με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, αυτός ο έξυπνος οδηγός αποκαλύπτει γιατί μια δυναμική γυναίκα είναι πολύ περισσότερο επιθυμητή από μια γυναίκα που λέει "ναι" σε όλα θυσιάζοντας συστηματικά τον εαυτό της.

Σου δίνει τη δυνατότητα να θέσεις διάφορα ερωτήματα στον εαυτό σου, να τον γνωρίσεις καλύτερα και να μάθεις να σχετίζεσαι με τους άντρες σε ένα εντελώς καινούριο επίπεδο.

Η Sherry Argov δίνει ακαταμάχητες απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες, ανάμεσά τους:

-Γιατί οι άντρες είναι τόσο ρομαντικοί στην αρχή και μετά αλλάζουν;

-Γιατί οι άντρες θεωρούν τα καλά κορίτσια δεδομένα;
-Γιατί ένας άντρας σέβεται τη γυναίκα που έχει το θάρρος της γνώμης της;

Το "Γιατί οι άνδρες αγαπούν τις σκύλες" ("Why men love bitches") δίνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Η επιτυχία στην αγάπη δεν έχει να κάνει μόνο με την εμφάνιση αλλά με τη συμπεριφορά. Εκείνη την πολυπόθητη συμπεριφορά που μαγνητίζει τους άνδρες και το κυριότερο κερδίζεις τον δικό σου αυτοσεβασμό.

Επέλεξα 21 από τους κανόνες γοητείας μιας δυναμικής γυναίκας σύμφωνα με τη συγγραφέα και σας τους παραθέτω:

1. Ό,τι κυνηγάς στη ζωή σου, σου ξεφεύγει.

2. Οι γυναίκες, που κάνουν τους άνδρες να τρέχουν πίσω τους, δεν έχουν πάντα κάτι το ιδιαίτερο. Συχνά είναι εκείνες που το παίζουν αδιάφορες.

3. Μια γυναίκα θεωρείται ότι προσφέρει πνευματικά ερεθίσματα, όσο ο άνδρας αισθάνεται ότι δεν του ανήκει 100% .

4.Αν με το "καλημέρα" κρέμεσαι πάνω του, ξενερώνει. Αν όμως δεν μπορεί να σε έχει, η πρόκληση να σε αποκτήσει γίνεται ακόμα μεγαλύτερη.

5. Ο άνδρας θα υιοθετήσει τον τρόπο με τον οποίο εσύ βλέπεις τον εαυτό σου.

6. Όταν μια γυναίκα δεν ενδίδει εύκολα, δεν υποτάσσεται ή δεν υποχωρεί, γίνεται πιο ερεθιστικό να την κερδίσεις.

7. Όποτε η γυναίκα έχει υπερβολικές απαιτήσεις από τον άνδρα, εκείνος θα δυσανασχετήσει. Άφησέ τον να δώσει ελεύθερα αυτό που θέλει και μετά παρατήρησε το χαρακτήρα του.

8.Αν ένας άνδρας είναι στο "περίμενε" για να κοιμηθεί με μια γυναίκα, τότε όχι μόνο θα τη βλέπει πιο όμορφη, αλλά θα έχει και το χρόνο να εκτιμήσει το χαρακτήρα της.

9. Η φαινομενική θέση ισχύος είναι για εξωτερική κατανάλωση, ενώ η αληθινή θέση ισχύος είναι αποκλειστικά για ιδιωτική χρήση. Και αυτή είναι η μόνη που έχει σημασία.

10.Η γυναίκα δείχνει πιο "ασφαλής" στα μάτια ενός άνδρα όταν δεν μπορεί να την αποσπάσει από την προσωπική της ζωή, επειδή εκείνη είναι ικανοποιημένη με τη ζωή της.

11.Όταν του φέρεσαι αδιάφορα και...φιλικά, εκείνος θα σε πλησιάσει. Επειδή... όχι μόνο θέλει να γίνει πιο ρομαντικό το πράγμα, αλλά και να επιβεβαιώσει ότι αυτός είναι ο κυνηγός.

12.Κατά τον ίδιο τρόπο που η οικειότητα καλλιεργεί την περιφρόνηση, η ελαφρώς απόμακρη συμπεριφορά, συχνά μπορεί να ανανεώσει την εκτίμησή σου.

13. Μη φοβάσαι να υπερασπιστείς τα πιστεύω σου ή να πεις αυτά που σκέπτεσαι. Όχι μόνο θα κερδίσεις την εκτίμησή του, αλλά, σε μερικές περιπτώσεις, θα τον "φτιάξεις" κιόλας.

14. Όσο πιο πολύ ανεξάρτητη είσαι, τόσο πιο πολύ θα ενδιαφέρεται εκείνος.

15.Μην τον ανταμείβεις για κακή συμπεριφορά.

16. Αν δε σου πει την ώρα, δεν έχει ραντεβού.

17. Η γυναίκα που όλο λέει "ναι" και δίνεται υπερβολικά, δίνει την εντύπωση ότι πιστεύει στον άντρα περισσότερο απ`όσο πιστεύει στον εαυτό της. Οι άνδρες το θεωρούν αυτό αδυναμία και όχι ευγένεια.

18. Έτσι κι αρχίσεις να γελάς, θα αρχίσεις να θεραπεύεσαι.

19. Απλούστατα δεν πρόκειται να εκτιμήσει μια γυναίκα που τρέχει με χίλια για να τον ευχαριστήσει.

20.Να είσαι πάντα ένα ανεξάρτητα σκεπτόμενο άτομο και να αγνοείς οποιονδήποτε προσπαθεί να περιορίσει τους ορίζοντές σου.

21.Το πιο ελκυστικό προσόν είναι η αξιοπρέπεια.


ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: