Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Πώς να φορέσεις την κλασική στενή μινι φούστα

Οι μίνι και μίντι φούστες τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει δυναμικό comeback και τις συναντάμε παντού!
Αυτές οι φούστες μας αρέσουν πολύ γιατί μπορούμε εύκολα να τις φορέσουμε από το πρωί ως το βράδυ χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Εγώ προσωπικά τις λατρεύω και της θεωρώ απαραίτητες για κάθε γυναικεία ντουλάπα. Μπορώ να πω πως δεν έχει υπάρξει σχεδόν ποτέ φορά που ετοιμάζομαι να βγω βόλτα και δεν έχει περάσει από το μυαλό μου ο πιθανός συνδυασμός της μινι φούστας. Πιστεύω λοιπόν πως πρέπει να γνωρίζουμε όλους τους δυνατούς τρόπους που μπορούν να φορεθούν.

Η ψηλόμεση μινι φούστα είναι η φούστα η οποία ξεκινάει λίγο πιο κάτω από το στήθος, μπορεί να συνδυαστεί με πουκαμισάκι από μέσα, ψηλές γόβες ή μποτάκια, ένα καρό πουκάμισο δεμένο ψηλά, ένα μεταξωτό πουκάμισο για μια πιο σικ εμφάνιση ή και με ένα crop top συνδυασμένο με γιλέκο. Οποιονδήποτε συνδυασμό και αν επιλέξεις μπορείς να μεταμορφώσεις σε δευτερόλεπα το look αναλόγως με το παπούτσι που θα επιλέξεις για να το συνοδεύσεις.

Χαρακτηριστικά ένα ντύσιμο με φούστα και αθλητικά ή φλατ παπούτσια, μπορεί να μετατραπεί αμέσως σε βραδινό ή κάτι πιο επίσημο άμα τα αντικαταστήσεις με τακούνια. Στην περίπτωση της χαμηλόμεσης μίνι φούστας δεν χρειάζεται απαραίτητα να έχεις μια τέτοια. Μπορείς πολύ εύκολα να διπλώσεις μια ψηλόμεση φούστα 2-3 φορές αναλόγως με το πόσο χαμηλοκάβαλη θες να την κάνεις και να την φτιάξεις μόνη σου.

Για να ολοκληρώσεις το σύνολο μπορείς να την ταιριάξεις από πάνω με μια πιο φαρδιά μπλούζα ή να δέσεις στο σημείο που είναι διπλωμένη η φούστα ένα πουκάμισο ή ένα τζάκετ για μια πιο street style εμφάνιση. Για τους χειμερινούς μήνες μην ξεχνάτε πως οι μίνι φούστες μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με μάξι παλτό, μακριά και φαρδιά πουλόβερ ή χοντρό καλσόν.



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: