Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Παγωτό βανίλια

Εύκολη συνταγή για το αγαπημένο γλύκισμα
Υλικά για 4 άτομα
500 ml (δύο κούπες) κρέμα γάλακτος
250 ml ζαχαρούχο γάλα
2 κουταλιές του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ χτυπάτε καλά την κρέμα γάλακτος και προσθέστε τη βανίλια.

Συνεχίζετε το χτύπημα και ρίχνετε το ζαχαρούχο γάλα.

Μόλις το μείγμα γίνει μια ρευστή κρέμα, τη βάζετε σ' ένα γυάλινο πιρέξ, το σκεπάζετε με αντικολλητικό χαρτί και με αλουμινόχαρτο.

Βάζετε το παγωτό στο ψυγείο να παγώσει για τουλάχιστον 4 ώρες πριν σερβίρετε.



Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: