Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Οι 10 παρενέργειες του να έχεις μια καλή σχέση!

Γιατί κάθε άνθρωπος όταν μπαίνει σε μια σχέση, εν καιρώ, είτε αποκτά καινούριες συνήθειες, είτε αλλάζει σταδιακά κάποια στοιχεία της καθημερινότητάς του, ή κάποιες φορές ακόμη και στοιχεία της προσωπικότητάς του.
Δες στη λίστα που ακολουθεί ποιες είναι οι 10 παρενέργειες του να έχεις μια καλή σχέση:

1. Τα «δακρύβρεχτα καψουροτράγουδα» πλέον δεν νιώθεις να έχουν γραφτεί για σένα. Περνάς μια συνεχόμενη «feel good» φάση ζωής και γι’αυτό και δεν έχεις πλέον συχνά όρεξη να τα ακούς.

2. Έχεις αρχίσει να μειώνεις τη συχνότητα των εξόδων με παρέες σου. Πλέον βγαίνεις πιο συχνά με τον σύντροφό σου.

3. Πλέον δεν νιώθεις την ανάγκη ούτε να βάφεσαι καθημερινά, ούτε να ντύνεσαι επιλέγοντας τους συνδυασμούς σου με μεγάλη προσοχή και δαπανώντας ώρες μπροστά από την ντουλάπα σου.

4. Δεν έχεις -πλέον- τη διάθεση να φλερτάρεις με άλλο κόσμο. Φλερτάρεις αποκλειστικά και μόνο με τη σχέση σου.

5. Plus, μια-δυο φορές που επιχείρησες να φλερτάρεις για το fun του όλου πράγματος, συνειδητοποίησες ότι έχεις αρχίσει να χάνεις τη συγκεκριμένη δεξιότητα. Έχεις γίνει κάπως άγαρμπη.

6. Έχεις αντιληφθεί ότι το τι σου αρέσει και τι όχι, πλέον επηρεάζεται πολύ από τη γνώμη του συντρόφου σου.

7. Οι φίλοι σου που είναι single, έχεις καταλάβει ότι νιώθουν άβολα όταν βγαίνουν μόνη με σένα και τη σχέση σου, γιατί αυθόρμητα «σαχλαμαρίζετε» μεταξύ σας.

8. Δεν έχεις πρόβλημα πλέον να μη βγαίνετε κάθε βράδυ. Σου αρέσει εξίσου το να μένετε μέσα, αρκεί να είστε μαζί.

9. Έχεις αρχίσει να συγκρίνεις τη σχέση σου με αυτές άλλων ζευγαριών και να βρίσκεις μονίμως τη δική σου «κλάσεις» ανώτερη.

10. Ο σύντροφός σου έχει αρχίσει να γίνεται σταδιακά και ο καλύτερός σου φίλος, λόγω της μεγάλης οικειότητας και επικοινωνίας που έχει αναπτυχθεί αβίαστα μεταξύ σας.








ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: