Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Επίπεδο στομάχι χωρίς κόπο


Ακολουθώντας απλώς τα 10 tips που σας προτείνουμε, θα είστε σε θέση να δείτε διαφορά στο σώμα σας

Καμία ακραία δίαιτα και καμία αποτοξίνωση δεν πρόκειται να σας χαρίσει το επίπεδο στομάχι που τόσο επιθυμείτε για παραπάνω από λίγες και εξαντλητικές ημέρες.

Το κλειδί, λοιπόν, για αποτέλεσμα με διάρκεια βρίσκεται στην υιοθέτηση μιας ισορροπημένης διατροφής που δεν επηρεάζει αρνητικά την υγεία σας.

Με τα παρακάτω 10 tips θα είστε σε θέση να δείτε διαφορά στο σώμα σας, χωρίς να δεινοπαθήσετε.

1. Αναβαθμίστε το smoothie σας

Καθησυχάστε την επιθυμία σας για πρόχειρο φαγητό φτιάχνοντας ένα smoothie που περιέχει πρωτεϊνη, καλά λιπαρά και φυτικές ίνες. Με αυτόν τον τρόπο θα ισορροπήσετε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας, μειώνοντας τον ρυθμό απορρόφησης γλυκόζης. Έτσι, θα πείτε «αντίο» στις λιγούρες για παγωτό.

2. Πιείτε τον καφέ σας σκέτο

Φυσικά δε θα σας πούμε να αποχωριστείτε τον αγαπημένο σας καφέ, αλλά καλό θα είναι να παραλείψετε την προσθήκη γαλακτοκομικών προϊόντων σε αυτόν. Το αποβουτυρωμένο γάλα και οι ζαχαρούχες προσθήκες επηρεάζουν τα επίπεδα σακχάρου σας και αυξάνουν την όρεξή σας για φαγητό μέσα σε λίγη ώρα. Επιπλέον, αυτή η αλλαγή θα κάνει καλό και στο δέρμα σας!

3. Αποφύγετε τα επεξεργασμένα σνακ

Αν θέλετε να τσιμπολογήσετε, κάντε το έξυπνα. Βγάλτε από τη διατροφή σας τα προπαρασκευασμένα σνακ, που σας προσφέρουν μόνο περιττές θερμίδες, και προτιμήστε φρέσκα φρούτα και στικς λαχανικών.

4. Προσέξτε τις υγρές θερμίδες

Όλοι θέλουμε να απολαύσουμε ένα μοχίτο μια φορά στο τόσο, αλλά πρέπει να αποφεύγετε τα ζαχαρούχα ροφήματα, όπως είναι οι χυμοί φρούτων, τα αναψυκτικά, τα κοκτέιλ και γενικά τα αλκοολούχα ποτά αν θέλετε να προσέξετε τη σιλουέτα σας. Μετά την κατανάλωση ενός ζαχαρούχου ροφήματος, τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας αυξάνονται και απελευθερώνεται ινσουλίνη, ώστε να επιτρέψει στα κύτταρά σας να χρησιμοποιήσουν ζάχαρη για ενέργεια ή να την αποθηκεύσουν. Κάτι τέτοιο αποτρέπει τα λιπώδη κύτταρα από το να διασπάσουν το λίπος.

5. Αντισταθείτε στο φαγητό αργά τη νύχτα

Σίγουρα, το να φάτε μια φορά ένα σουβλάκι τη νύχτα δεν πρόκειται να σας προσθέσει κιλά, αλλά αν θέλετε να προσέξετε τη διατροφή σας θα πρέπει να ξέρετε ότι 6-8 ώρες μετά το δείπνο σας, ο οργανισμός σας εστιάζει στην πέψη, αλλά τις τελευταίες μόνο ώρες εστιάζει στο κάψιμο του λίπους. Όταν τρώτε ακριβώς προτού ξαπλώσετε, η λεπτίνη (μια πρωτεϊνική ορμόνη που ρυθμίζει την ενεργειακή πρόσληψη, συμπεριλαμβανομένης της όρεξης, της πείνας και του μεταβολισμού) στον οργανισμό σας στέλνει μήνυμα στον εγκέφαλο ότι δεν απαιτείται άλλη ενέργεια και έτσι δεν καίτε λίπος ενώ κοιμάστε.

6. Προετοιμάστε τα γεύματά σας

Προετοιμάζοντας και οργανώνοντας τα γεύματα της ημέρας που ακολουθεί, δε θα αναζητήσετε πρόχειρο φαγητό, το οποίο είναι σχεδόν πάντα γεμάτο νάτριο και ζάχαρη. Φροντίστε να συμπεριλαμβάνετε πρωτεΐνη στα γεύματά σας και να γεμίζετε το μισό σας πιάτο με σαλάτα.

7. Κινηθείτε

Η γυμναστική αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να κάψετε θερμίδες και σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή μπορεί να κάνει «θαύματα» στο σώμα σας. Επιλέξτε τη μορφή γυμναστικής που σας αρέσει και σας ταιριάζει περισσότερο, ώστε να μη βλέπετε τις προπονήσεις σας ως καταναγκαστικά έργα. Παράλληλα, προσπαθήστε να περπατάτε καθημερινά και προτιμήστε τις σκάλες αντί για τον ανελκυστήρα.

8. Κοιμηθείτε

Οι άνθρωποι που κοιμούνται επαρκώς, τείνουν να είναι πιο λεπτοί, ενώ έτσι θα νιώθετε και καλύτερα. Η έλλειψη ύπνου κάνει τον οργανισμό σας να αναζητάει τροφή και μάλιστα σας οδηγεί στην επιλογή λιπαρών τροφών, γεμάτων υδατάνθρακες. Αυτό, όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι ό,τι καλύτερο για τη σιλουέτα σας.

9. Ενυδατωθείτε

Η κατανάλωση νερού απομακρύνει τις τοξίνες, ενισχύει το αδυνάτισμα (περιορίζοντας την όρεξη για φαγητό), καταπολεμάει την κούραση και τον πονοκέφαλο και βελτιώνει το δέρμα.

10. Περιορίστε τους απλούς υδατάνθρακες

Λογικά το περιμένατε ότι θα αναφερθούμε στις αγαπημένες σας μακαρονάδες, σωστά; Οι τροφές που έχουν υψηλό γλυκαιμικό δείκτη (το λευκό ψωμί, τα λευκά ζυμαρικά και το λευκό ρύζι) μπορούν να προκαλέσουν αντίσταση στην ινσουλίνη και να σας οδηγήσουν στην υπερφαγία και τα περιττά κιλά. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για όλες τις τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη.




ads
Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: