Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Αυτό είναι το χειρότερο μέρος για το πρώτο ραντεβού

Η πρώτη σκέψη ενός άντρα και μια γυναίκα όταν θέλουν να βγουν για πρώτη φορά είναι να πάνε για έναν καφέ.
Φαίνεται όμως πως, σύμφωνα με ειδικούς, η καφετέρια είναι το χειρότερο μέρος που θα μπορούσε να διαλέξει ένα ζευγάρι για το πρώτο του ραντεβού.

Η Louanne Ward είναι επαγγελματίας προξενήτρια με χρόνια εμπειρίας στην δημιουργία σχέσεων. Η ειδικός, μίλησε λοιπόν στην Daily Mail και μοιράστηκε με τους αναγνώστες την άποψη της για το που πρέπει και που δεν πρέπει να πηγαίνουν τα ζευγάρια για πρώτο ραντεβού εάν θέλουν η σχέση να ευδοκιμήσει.

Η Ward λοιπόν λέει πως θα πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγουμε τις pub και τις καφετέριες γιατί τότε η σχέση θα αποτύχει σε ποσοστό 99.9%

"Εάν πάτε για πρώτο ραντεβού καφετέρια και μετά ξαναβγείτε τότε θα είστε ένα στο εκατομμύριο γιατί συνήθως δεν συμβαίνει", λέει η ίδια.

Όπως λέει η ειδικός θα πρέπει να επιλέγουμε μέρες στις οποίες δεν έχουμε προηγουμένως δουλέψει όπως για παράδειγμα Σάββατο ή Κυριακή ώστε να είμαστε ξεκούραστοι, χαλαροί και να μην έχουμε το άγχος του χρόνου.

Σύμφωνα με την Ward το τέλειο ραντεβού είναι αργά το απόγευμα για ένα ποτό. Έτσι η συζήτηση μπορεί να γίνει σε ένα πιο χαλαρό περιβάλλον.

Όσο για μια τελευταία συμβουλή; Οι άντρες δεν θα πρέπει να φορούν περισσότερο άρωμα από τις γυναίκες που συνοδεύουν, να φτάνουν στην ώρα τους και να είναι προσεκτικά ντυμένοι.




Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: