Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Αυτά τα καλλυντικά δεν πρέπει να τα μοιράζεσαι

Είναι συχνό πολλές φορές με τις φίλες μας να ανταλλάζουμε ρούχα, και καλλυντικά. Υπάρχουν όμως κάποια που δεν πρέπει να μοιραστείς ξανά με την κολλητή σου.
Το τσιμπιδάκι φρυδιών.

Αν προκληθεί κάποια αιμορραγία επειδή τράβηξες απότομα μία τρίχα, μπορεί να μολύνει το τσιμπιδάκι και αυτόματα να μολύνει τον επόμενο που θα το χρησιμοποιήσει.Κάθε φορά που το χρησιμοποιείς ρίξε λίγο οινόπνευμα.

Τα σφουγγαράκια του μακιγιάζ.

Οι μεγαλύτεροι «εχθροί» είναι αυτοί. Τα απαλά σφουγγαράκια, ιδίως όταν είναι βρεγμένα, δημιουργούν το τέλειο περιβάλλον που αναπαράγει μύκητες και βακτήρια, το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να προκληθεί σοβαρή μόλυνση στο πρόσωπο. Πολύτιμη συμβουλή: Πλένε το σφουγγαράκι σου μία φορά την εβδομάδα με ζεστό νερό και σαμπουάν και άφησε το να στεγνώσει σε έναν καλά αεριζόμενο χώρο.






Μάσκαρα.
Τα βλέφαρα και οι βλεφαρίδες είναι φιλόξενη πηγή βακτηρίων, που μπορεί να μετατρέψει τη μάσκαρα στον τέλειο «μεσάζοντα» για μολύνσεις που στην καλύτερη περίπτωση, θα ερεθίσουν τα μάτια σου και στη χειρότερη θα δημιουργήσουν σοβαρή μόλυνση.

Lip Gloss.
Δηλώνουμε όλες ένοχες, αφού τουλάχιστον μία φορά η φίλη σου ή εσύ έχετε ανταλλάξει lip gloss. Οποιοδήποτε προϊόν που αγγίζει απευθείας τα χείλη μπορεί να αποτελέσει πηγή μόλυνσης. Όταν δε μιλάμε για κολλώδη lip gloss, το μικρόβιο δεν θα αργήσει να περάσει.






Τα βαζάκια με κρέμες.
Τα ανοιχτά βαζάκια αυξάνουν έτσι κι αλλιώς τις πιθανότητες μόλυνσης, που σημαίνει βακτήρια και μύκητες, μιας και δεν έχουν αεροστεγή συσκευασία. Φαντάσου τι συμβαίνει όταν περισσότερα δάχτυλα από τα δικά σου βουτηχτούν μέσα στην εκάστοτε κρέμα. Το πιθανότερο είναι πως τα χέρια της φίλης σου θα μεταφέρουν βακτήρια από το πρόσωπο της, μέσα στην αγαπημένη σου κρέμα και είπαμε δε παίζουμε με το πρόσωπο.









ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: