Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

6 χρώματα που ταιριάζουν περισσότερο στις ξανθιές

Ίσως η άποψη ότι κάποια χρώματα ταιριάζουν περισσότερο στις ξανθιές παρά στις μελαχρινές ή το αντίθετο ν' ακούγεται κάπως παρωχημένη, όμως είτε ανήκετε στην μια κατηγορία είτε στην άλλη θα έχετε διαπιστώσει ότι κάποια χρώματα απλά σας αναδεικνύουν περισσότερο γεγονός που οφείλεται απλά και μόνο στο χρώμα των μαλλιών σας.
Κάναμε λοιπόν μια μικρή έρευνα από το street fashion μέχρι το κόκκινο χαλί και σημειώσαμε τα 5 βασικά χρώματα που προτιμούν τα ξανθά ''it'' girls επειδή πολύ απλά δένουν καλύτερα με την βαφή τους.

1.Nude Pink: H παστέλ σχεδόν άχρωμη απόχρωση μπορεί να σας κάνει να δείχνετε χλωμές γι' αυτό και οι ξανθιές σταρ πολλές φορές σπάνε το μουντό look με ένα κόκκινο κραγιόν ή με μεταλιζέ αξεσουάρ.

2.Κόκκινο της φωτιάς: Τα total looks που είδαμε απότ τις σταρ της μόδας στο κόκκινο χαλί δεν μας άφησαν καμιά αμφιβολία για αυτή την καυτή απόχρωση.

3.Μπλε του Αιγαίου: Πολύ δύσκολο και τολμηρό χρώμα ακόμα και για τα κορίτσια του Hollywood, όμως ιδανικό για τις ξανθιές αφού αναδεικνύεται περισσότερο.

4.Metallics: Είτε πρόκειται για χρυσό ή ασήμι τα μεταλιζέ σύνολα δένουν υπέροχα με το ξανθό χρώμα των μαλλιών μας.

5.Πράσινο του σμαραγδιού: H συγκεκριμένη απόχρωση ταιριάζει ιδανικά στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

6.Λευκό: Είναι γεγονός ότι το λευκό ταιριάζει στις ξανθιές και γι' αυτό δεν χρειάζονται συστάσεις.









ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: