Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Τρία σημάδια ενός ερευνητή που δείχνουν ότι μπορεί να σε απατήσει

Είτε τη συγχωρήσεις σε κάποια φάση της ζωής σου είτε όχι, η απιστία είναι μια κατάσταση που είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα κληθείς να αντιμετωπίσεις.
Όλες οι σχέσεις περνούν από σαράντα κύματα και ίσως το εν λόγω κύμα μεταμορφωθεί σε «τσουνάμι». Επιστημονικές μελέτες έχουν κατά καιρούς ασχοληθεί με το θέμα και μας έχουν προσφέρει ποικίλα αποτελέσματα.

Στην προκειμένη περίπτωση, ο ιδιωτικός ερευνητής Lachlan Jarvis, ο οποίος μελετούσε επί 35 χρόνια εξωσυζυγικές σχέσεις, μοιράστηκε με τη Daily Mail τα αποτελέσματα της έρευνάς του και κατέληξε στο εξής συμπέρασμα, μεταξύ άλλων: υπάρχουν τρία σημάδια που μπορούν να σε καθοδηγήσουν για το αν και κατά πόσο μοιράζεσαι τη νύχτα το κρεβάτι σου με κάποιον ή κάποια που είναι επιρρεπής στην απιστία.

Άνθρωποι που έχουν περάσει τα 40 τους χρόνια: το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέχεις σε έναν άνθρωπο είναι η ηλικία του, λέει ο Jarvis. Όσοι έχουν ξεπεράσει το όριο των σαράντα, είναι πιο πιθανό να σε απατήσουν εξαιτίας της ψυχολογίας τους που αλλάζει δραματικά. Οι επιθυμίες που είχαν στα είκοσι και τριάντα τους χρόνια κονταροχτυπιούνται με τις πιο ώριμες πλέον ανάγκες τους.

Άνθρωποι που παντρεύτηκαν νωρίς: τα συναισθήματα των ανθρώπων αλλάζουν όσο μεγαλώνουν και συνειδητοποιούν ότι μπορεί να μην δέθηκαν με τα δεσμά του γάμου με το άλλο τους μισό. Μετά τη συνειδητοποίηση έρχεται η απιστία, αφού το διαζύγιο μοιάζει δρόμος μακρύς και δύσκολος.

Άνθρωποι από συντηρητικά θρησκευτικά περιβάλλοντα: τα άτομα που έχουν μεγαλώσει από μικρή ηλικία σε σύνδεση με τη θρησκεία, σε μια συντηρητική ατμόσφαιρα και ακολουθώντας πάντα τους κανόνες, τείνουν να νιώθουν σε κάποια φάση της ζωής τους πιεσμένοι και άρα να ζητούν εκτόνωση σε μια παράνομη σχέση.



ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: