Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Το μυστικό που θα εκτοξεύσει την ερωτική σου διάθεση!

Ένα κομπλιμέντο και μια καλή κουβέντα από το σύντροφό σου μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στην καλή σεξουαλική σας ζωή!
Ολλανδοί ερευνητές μετά από έρευνα, διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες που έχουν αυτοπεποίθηση και αισθάνονται άνετα με το σώμα τους είναι πιο ικανοποιημένες στο σεξ και απολαμβάνουν πιο δυνατούς και έντονους οργασμούς.

Σε αντίθεση με τις γυναίκες που δεν αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους. Τις γυναίκες που νιώθουν δυσφορία και εκλαμβάνουν το σεξ ως μια αρνητική και αγχωτική εμπειρία.

Αυτοί που λες οι Ολλανδοί ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η σεξουαλική διάθεση της γυναίκας δεν εξαρτάται τόσο από βιολογικές λειτουργίες αλλά κυρίως από ψυχολογικούς παράγοντες.

Άκουσε με προσεκτικά! Βρες πρώτα τον εαυτό σου, απέκτησε περισσότερη αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση θα μπορέσεις να είσαι πιο ευτυχισμένη.

Όταν νιώσεις καλά με εσένα, θα δεις πως θα έχεις μια πιο υγιή σχέση και θα απολαμβάνεις πολύ περισσότερο το σεξ.

Όσο δεν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου θα έχεις συνέχεια το άγχος για το πώς φαίνεσαι στο σεξ και δεν θα μπορείς να το απολαμβάνεις ολοκληρωτικά.







ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

1 σχόλιο:

  1. Πώς να πάρετε μια καλή διεύρυνση πέος χωρίς χειρουργική επέμβαση, αλλά με φυσικό φυτικό φάρμακο, όταν ήρθα σε επαφή με τον Δρ Subla για το πέος του φάρμακο διεύρυνσης, και ετοίμασε το φυσικό φυτικό φάρμακο χωρίς παρενέργειες πήρα την καλύτερη διεύρυνση πέος που θα μπορούσατε ποτέ να σκεφτείτε, μου αρέσει καλό σεξ και να έχουν ωραίο χρόνο με το σύντροφό μου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω WhatsApp? +2349034287285 ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο; dr.sublatradictionhome@gmail.com βοήθεια αν τη χρειαστείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή