Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 2-2

Με το σκορ στο 2-2 ολοκληρώθηκε το ματς για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προηγήθηκε στο 5’ με τον Μπίσεσβαρ, ενώ οι Κρητικοί ανέτρεψαν το σκορ με τους Νέιρα (18’) και Φιγκεϊρέδο (43’). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 76’ ο νεαρός Μιχαηλίδης.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκαν ο Κουτρουμπής (59’) για τον ΟΦΗ και ο Εσίτι (81’) για τον ΠΑΟΚ.

Το γρήγορο γκολ του ΠΑΟΚ, με τον Μπίσεσβαρ στο 5΄ να σκοράρει από κοντά μετά από σέντρα του Λημνιού, προδιέθετε για ένα εύκολο βράδυ στο Ηράκλειο για τον «Δικέφαλο», που άλλωστε ήταν αυτός που είχε το βαθμολογικό κίνητρο. Οι γηπεδούχοι, όμως, που στον α΄ γύρο των πλέι οφ πήραν μόλις ένα βαθμό, έβγαλαν αντίδραση και είχαν ένα διάστημα που... στρίμωξαν τους αντιπάλους τους στα καρέ του Πασχαλάκη. Ο διεθνής τερματοφύλακας έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Κουτρουμπή στο 14΄, είδε το σουτ του Βαζ στο 17΄ να σταματά στο δοκάρι, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στο σουτ του Νέιρα στο 18΄, με το οποίο ο ΟΦΗ ισοφάρισε το παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια ανέκτησε τα ηνία του αγώνα, κέρδισε κάποια φάουλ έξω από την περιοχή του Γουάιλι, ενώ σε ένα από αυτά οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν αποβολή του Κουτρουμπή, αλλά ο διαιτητής, αφού συμβουλεύτηκε και το VAR, έδειξε κίτρινη κάρτα στον αμυντικό του ΟΦΗ. Αντιθέτως, οι Κρήτες ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα στο 43΄, σε μία ωραία «χτισμένη» επίθεση που ολοκληρώθηκε με γύρισμα του Μπράουν και κοντινή προβολή του Φιγκεϊρέδο για το 2-1. Στην εκπνοή του α΄ μέρους, οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» την ισοφάριση, αλλά ο Γουάιλι απέκρουσε με υπερένταση το σουτ του Λημνιού.

Το δεύτερο μέρος εξελίχθηκε σε μονόλογο του ΠΑΟΚ, ιδιαίτερα από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κουτρουμπή με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 59΄. Η κεφαλιά του Βαρέλα (49΄) και το σουτ του Γιαννούλη (51΄) δεν βρήκαν εστία, ενώ ο Άμπελ Φερέιρα ολοκλήρωσε και τις πέντε αλλαγές του ως το 63ο λεπτό!

Μία εξ αυτών, ο 20χρονος Γιάννης Μιχαηλίδης, ήταν αυτός που ισοφάρισε τελικά στο 76΄, με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ και ο «Δικέφαλος» έψαξε με μανία το νικητήριο γκολ, παρότι έμεινε και αυτός με δέκα από το 81΄, μετά την αποβολή του Εσίτι. Το ανάποδο ψαλίδι του Μαουρίσιο στο 86΄ βρήκε καλά τοποθετημένο τον Γουάιλι που μπλόκαρε, η κεφαλιά του Άκπομ στο 88΄ έφυγε ελάχιστα άουτ και στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων λίγο έλειψε ο ΟΦΗ να πάρει τη νίκη, όμως ο Νέιρα νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Πασχαλάκη.

Γκολ: 5' Μπίσεσβαρ (ΠΑΟΚ), 18' Νέιρα (ΟΦΗ), 43' Φιγκεϊρέδο (ΟΦΗ), 76' Μιχαηλίδης (ΠΑΟΚ)

17' δοκάρι ο Βαζ

Κίτρινες κάρτες: Κουτρουμπής, Νέιρα, Στάικος, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Γουάιλι - Ροντρίγκο, Εσίτι, Άκπομ

Κόκκινες κάρτες: 59' Κουτρουμπής - 81' Εσίτι

ΟΦΗ (Σίμος): Γουάιλι, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Μαρινάκης (89' Νάστος), Μπράουν, Μεγιάδο, Στάικος (77' Σακόρ), Βαζ (60' Ζοάο Βίκτορ), Νέιρα, Φιγκεϊρέδο (89' Μάνος).

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Πασχαλάκης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Ροντρίγκο (46' Μιχαηλίδης), Μαουρίτσιο, Ελ Καντουρί (46' Εσίτι), Λημνιός (63' Μάτος), Στοχ (61' Τζόλης), Μπίσεσβαρ (63' Άκπομ), Σφιντέρσκι.




Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: