Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

Νιώσε θεά στην παραλία!

Nιώθετε πως όλα τα βλέμματα είναι καρφωμένα πάνω στις μικροατέλειες του κορμιού σας και σας καταλαμβάνει το τρακ της πρωτοεμφανιζόμενης, όταν βγαίνετε στην παραλία; Μπορείτε, γρήγορα και εύκολα, να καμουφλάρετε τα αδύνατα σημεία του σώματός σας και να αναδείξετε τα θετικά. Τα πιο hot tips για τέλεια εμφάνιση στην παραλία είναι εδώ!
Από την Άντζελα Μολφέτα

Εάν το σώμα σας δεν τηρεί τις αναλογίες μιας θεάς, διαλέξτε μια πετσέτα με πολύ έντονα χρώματα και ξαπλώστε πάνω της. 

Τα χρώματα τραβούν τα βλέμματα και σας κάνουν να δείχνετε λεπτότερη.

Εάν το στήθος σας είναι αρκετά πλούσιο, βγείτε στην πλαζ φορώντας πάνω από το μαγιό σας απλά ένα μοντέρνο t- shirt, που ισορροπεί την εικόνα του σώματος.

Ακόμα και εάν οι γάμπες σας είναι παχουλούτσικες, τα mules με χαμηλό ή μέτριο τακούνι, θα τις κάνουν να δείχνουν πολύ πιο κομψές.

Για να καμουφλάρετε την κοιλίτσα σας, δέστε πάνω από το μαγιό σας και λοξά στο επίμαχο σημείο, μια διάφανη εσάρπα που θα πιάσετε σαν παρεό.

Το ότι η περιφέρειά σας είναι αρκετά ευτραφής δεν πρέπει να σας απασχολεί εμφανισιακά.

 Διαλέγοντας την πιο large τσάντα θαλάσσης με ρίγες ή έντονους χρωματισμούς, μειώνετε την εικόνα της κατά πολύ.

Το στήθος σας είναι από μικρό έως ανύπαρκτο; 

Eπιλέξτε ένα μαγιό με χαριτωμένους φραμπαλάδες ή κρόσσια στο μπούστο (που είναι και τάσεις της μόδας) ή καταφύγετε στην ειδική εσωτερική ενίσχυση. Εάν είστε fun των κοσμημάτων, μερικά κολιέ από κοχύλια, πέτρες τιρκουάζ και κοράλλια χαρίζουν όγκο και στιλ, ειδικά εάν είναι vintage.

Εάν ο κορμός σας είναι αρκετά μακρύτερος από τα πόδια σας, τότε προτιμήστε ένα ολόσωμο μαγιό – που τουλάχιστον για φέτος έχει την τιμητική του – παρτό στους μηρούς ή ένα μπικίνι στυλ 50s, από τις πιο hot τάσεις της σεζόν.

Αν μερικά σημεία του σώματός σας εμφανίζουν τη γνωστή φλούδα πορτοκαλιού, κοινώς κυτταρίτιδα, μειώστε την εικόνα στο minimum, χρησιμοποιώντας κάτω από τον ήλιο κάποια από τα κλασικά αντιηλιακά σε μορφή λαδιού.

Για να «κρύψετε» τα ψωμάκια στους μηρούς σας, διαλέξτε ένα παρεό με πολύ μακριά κρόσσια.

 Δένοντας το στο πλάι και στο ύψος των γλουτών, θα γίνουν ως και αόρατα!

Εκτός από τα καταπληκτικά παρεό μια πρόταση – εάν δεν έχετε το σώμα της Gisele – για τις απογευματινές αποδράσεις σας δίπλα στο κύμα, δίνουν και οι μακριές τουνίκ και τα καφτάνια διάφανα ή μη.

Έχετε αθλητικό σώμα; 

Ουδείς λόγος ανησυχίας. 

Ο τύπος του σώματος σας θα αναδειχτεί στο maximum εάν επιλέξετε ένα μαγιό ντε-πιες, στυλ 50s ή ένα ολόσωμο με βαθιά ανοίγματα σε στρατηγικά σημεία.

Ο νόμος της βαρύτητας έχει επηρεάσει το προκλητικό ντεκολτέ σας; 

Προτιμήστε το πάνω μέρος του μαγιό σας να προσφέρει τέλεια στήριξη με τιράντες, ενώ στο εσωτερικό του μια λεπτή εσωτερική επένδυση θα προβληματίζει για την ακριβή θέση της θηλής. 

Εναλλακτικά, ψάξτε για υφάσματα με έντονα εμπριμέ σχέδια.





ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: