Μάθε το τιπ για να κάνεις και πάλι φρέσκο το μπαγιάτικο ψωμί…
Αν αφήσεις το ψωμί έξω για 1 ημέρα, ξεραίνεται με αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα να μην μπορείς να το καταναλώσεις.
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι βέβαια να αξιοποιήσεις το μπαγιάτικο ψωμί στη μαγειρική, υπάρχει όμως και 1 τέλειο τιπ για να το κάνεις και πάλι μαλακό, σαν φρέσκο!
Τι μπορείς να κάνεις;
Τύλιξε το σε μια υγρή πετσέτα και βάλε το στο φούρνο, στους 120 βαθμούς, για περίπου 10’!
Τόσο απλά θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις και την επόμενη ημέρα, το χθεσινό ψωμάκι.
0 σχόλια: