Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

5 λόγοι που είναι οι καλύτεροι σύντροφοι όσοι έχουν μείνει καιρό singles

Όσοι ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που είστε καιρό singles, τότε έχουμε καλά μαντάτα για εσάς.
Διότι αν αποφασίσετε επιτέλους να δεσμευτείτε μόλις βρείτε κάπου το ενδιαφέρον, θα είστε οι καλύτεροι σύντροφοι. Δεν το λέμε εμείς, αλλά οι έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί κατά καιρούς.
Ακολουθούν 5 λόγοι που το εξηγούν:

1. Οι singles είναι περισσότερο κοινωνικοί

Και αυτό γιατί οι άνθρωποι που δεν έχουν κάποια δέσμευση, μπορούν να αναπτύξουν περισσότερο την επικοινωνία τους και τον κοινωνικό τους κύκλο. Και η επικοινωνία είναι ένας σπουδαίος παράγοντας σε μία σχέση.

2. Είστε πιο επιτυχημένοι

Η δουλειά είναι η πρώτη προτεραιότητα με αποτέλεσμα να δίνετε πολλά σε αυτήν και να εξελίσσεστε πολύ περισσότερο από εκείνους που βρίσκονται σε μία σχέση. Αυτό σημαίνει ότι βελτιώνουν και τον ίδιο τους τον εαυτό.

3. Προσέχετε την εμφάνιση σας

Μία σχέση στηρίζεται στην εμφάνιση του άλλου. Σύμφωνα με έρευνα, οι singles γυμνάζουν περισσότερο την εμφάνισή τους και αυτό δεν παύει να συμβαίνει και μετά την δέσμευση.

4. Είστε πιο χαρούμενοι

Δεν χρειάζεστε ένα ταίρι για να νιώσετε χαρούμενοι. Κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να εκτιμήσετε τα απλά πράγματα που το προκαλούν. Και αυτό θα βοηθήσει πολύ όταν δεσμευτείτε.

5. Αισθάνεστε πιο πλήρεις

Ο κοινωνιολόγος και συγγραφές Eric Klinenberg έχει δηλώσει στο Mother Jones ότι τα πλεονεκτήματα του να είσαι single είναι αρκετά. Ένα από αυτά είναι ότι αισθάνονται πιο πλήρεις και έχουν πιο ενεργή κοινωνική ζωή.





Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: