Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Εύκολη συνταγή για bonèt

Ένα κρεμώδες ιταλικό γλυκό που θα ικανοποιήσει τους λάτρεις της σοκολάτας
Υλικά για 4 μερίδες

4 αυγά
3 κ.σ. ζάχαρη
1 ποτήρι γάλα
100 γρ. amaretti
1 κ.σ. ρούμι
1 κ.σ. κακάο

Οδηγίες

Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη, προσθέτουμε το γάλα, το amaretti τριμμένο, το κακάο και το ρούμι. 

Σε ένα τηγάνι σε χαμηλή φωτιά, φτιάχνουμε καραμέλα (150 γρ. ζάχαρη μέχρι να λιώσει). 

Ρίχνουμε την καραμέλα στη βάση από τη φόρμα, τη γεμίζουμε με το μείγμα και ψήνουμε στο φούρνο σε μπεν μαρί στους 140° για περίπου μια ώρα.

Βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε να κρυώσει και κρατάμε στο ψυγείο. 

Στο σερβίρισμα αναποδογυρίζουμε τη φόρμα και γαρνίρουμε με κρέμα γάλακτος χτυπημένη και 2 – 3 μπισκότα amaretti ολόκληρα.



Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: