Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Cremeux σοκολάτας με ρούμι

Πεντανόστιμο cremeux σοκολάτας με ρούμι
ΥΛΙΚΑ
200 γρ Γάλα
300 γρ Κρέμα Γάλακτος 35% λιπαρά
60 γρ Ζάχαρη
110 γρ Κρόκοι
200 γρ Σοκολάτα 70%
20 γρ Ρούμι
2 γρ Φύλλα Ζελατίνης

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Με το γάλα, την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη και τους κρόκους κάνουμε μια κρέμα Anglaise στούς 83 βαθμούς.

Προσθέτουμε τις μαλακωμένες σε κρύο νερό ζελατίνες όταν η Anglaise ‘πέσει στους’ 60 βαθμούς και τέλος τη σοκολάτα στους 45 βαθμούς.

Ανακατεύουμε καλά να ενσωματωθούν τα υλικά και προσθέτουμε το ρούμι.



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: