Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023

5 πράγματα που πρέπει να αποφύγεις την πρώτη νύχτα μαζί της

Κάποιες φορές οι ορμές σου υπερβαίνουν εσένα και κάνεις μερικά λάθη που μπορούν να αποβούν καθοριστικά για την εξέλιξη της σχέσης σου. Μιλάω για σχέση, αφού στο one night stand δεν σε νοιάζει τίποτα, καθώς εκεί ισχύει το μία και καμία.
Το simplyman είναι πάντα κοντά στον σύγχρονο άνδρα και σου προτείνει 5 πράγματα που πρέπει να αποφύγεις.

Μην προτείνεις ποτέ σεξ χωρίς προφυλακτικό.

Ακόμα και αν η λαστιχένια ασπίδα είναι κάτι που δεν ανήκει στα γούστα σου, πρέπει να κάνεις υπομονή. Αν προτείνεις για την πρώτη φορά να γίνει κάτι χωρίς προφύλαξη, το πιθανότερο είναι η κοπέλα να προβληματιστεί έντονα από αυτή σου την ανευθυνότητα. Και η πρώτη νύχτα μαζί της να γίνει απλά one night stand ή no night stand.

Μην φοράς κάλτσες και σωβρακοφανέλες.

Δώσε προσοχή σε αυτά που θα φορέσεις. Όλοι οι Έλληνες εραστές έχουν δει ταινίες του Βέγγου και τις μαύρες κάλτσες που φορούσε. Δεν ζούμε όμως ούτε στην εποχή του Βέγγου ούτε σ΄αυτήν του Γκουσγκούνη. Θα ήταν καλό λοιπόν να δώσεις κάποια έμφαση στα εσώρουχα σου και να μην έρχεσαι σε επαφή μαζί της με κάλτσες και σωβρακοφανέλες.

Ξέχασε το πεντάλεπτο που είχες μάθει στα τελευταία σου με την πρώην σου.

Οι έρευνες μπορεί να αναφέρουν ότι το 8λεπτο σεξ είναι ικανοποιητικό, η πρώτη φορά ωστόσο είναι διαφορετική υπόθεση. Εκεί χρειάζεται υπομονή… Αν δεν νοιαστείς για την ικανοποίηση της παρτενέρ σου από την πρώτη φορά, τότε το μέλλον μαζί της είναι δυσοίωνο. Τουλάχιστον από την πλευρά της…

Απόφυγε την πολλή χυδαιότητα.

Προτού καλά καλά γνωρίσεις κάποια, δεν είσαι σε θέση να περάσεις τους όρους σου. Ακόμα και αν της αρέσει η χυδαιότητα, την πρώτη νύχτα κράτα χαμηλό προφίλ και τα καλά γαλλικά σου για επόμενες φορές.

Μην κοιμηθείς αμέσως μετά.

Άμα υπάρχει καλό σεξ, σίγουρα θα είναι καλή η και η επίγευση του. Καλό θα είναι,λοιπόν, να παραμείνεις ξύπνιος και να νιώσεις όλη τη μαγεία του ‘’μετά’’. Δεν θα μετρήσει υπέρ σου το να θέλει μια αγκαλιά ή μια δεύτερη φορά και εσύ αρχίσεις τα γνωστά ροχαλητά σου…










ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: