Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Ποιες γυναίκες έρχονται τελευταίες στο "κυνήγι" του οργασμού

Νέα έρευνα αποκάλυψε ότι...
...οι ετεροφυλόφιλες (straight) γυναίκες έχουν λιγότερους οργασμούς απ’ ό,τι οι ομοφυλόφιλες και αμφιφυλόφιλες γυναίκες ή οι straight, ομοφυλόφιλοι ή αμφιφυλόφιλοι άνδρες.

 Το θέμα απαιτεί περαιτέρω διερεύνηση κατά τους Αμερικανούς ερευνητές.


Το κεφάλαιο "οργασμός" έχει απασχολήσει πλήθος επιστημόνων ανά τον κόσμο, αλλά ελάχιστοι έχουν ψάξει πώς αντιδρούν στο θέμα οι άνδρες και οι γυναίκες, ανάλογα με τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό.

Όπως φάνηκε, το "χάσμα των οργασμών" είναι μεγάλο και "καταβαραθρώνει" τις γυναίκες που είναι ετεροφυλόφιλες. Στη μελέτη συμμετείχαν επιστήμονες από τα Πανεπιστήμια Chapman και Indiana και από το Ινστιτούτο Kinsey, οι οποίοι εξέτασαν τις σεξουαλικές συμπεριφορές περισσότερων από 52.000 ενηλίκων Αμερικανών, σε μια προσπάθεια να δουν ποιοι έχουν περισσότερους οργασμούς και γιατί. Τα ευρήματά τους δημοσιεύθηκαν στην επιθεώρηση Archives of Sexual Behavior.

Το στοματικό σεξ είναι αυτό που φέρνει τους περισσότερους οργασμούς στις γυναίκες. Μεταξύ των γυναικών που κάνουν κολπικό σεξ με τον σύντροφό τους, το 35% ανέφερε ότι συνήθως ή πάντα έχει έναν οργασμό. Μεταξύ των γυναικών που λαμβάνουν στοματικό σεξ, με παράλληλη διέγερση των γεννητικών οργάνων, το 86% ανέφερε ότι σχεδόν κάθε φορά έρχεται σε οργασμό.

Ο επικεφαλής ερευνητής David A. Frederick, αναπληρωτής καθηγητής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Chapman, δήλωσε σχετικά: "Η λήψη στοματικού σεξ είναι μακράν ο ισχυρότερος προγνωστικός δείκτης του πόσο συχνά έχουν οργασμό οι γυναίκες. Ο δεύτερος ισχυρότερος προγνωστικός δείκτης είναι το πόσο κράτησε το σεξ, από τα προκαταρκτικά ως τη διείσδυση".

Διάρκεια στο σεξ από 0 έως 15 λεπτά παρέχει τη χαμηλότερη συχνότητα οργασμών στις γυναίκες. Πάνω από 30 λεπτά παρέχει την υψηλότερη. Επιπλέον η επικοινωνία με τον σύντροφο την ώρα της σεξουαλικής οικειότητας (πριν από ή κατά την ώρα της διείσδυσης) είναι άλλος ένας ισχυρός προγνωστικός παράγοντας του οργασμού.

"Από τις γυναίκες που συνήθως ή πάντα έχουν οργασμό, το 45% είχε διεκδικήσει κάτι που ήθελε στο κρεβάτι" είπε ο επικεφαλής ερευνητής. "Μεταξύ των γυναικών που ανέφεραν οργασμό ποτέ ή σπάνια, μόλις το 25% είχε ζητήσει κάτι που ήθελε στο κρεβάτι".

Όπως έδειξε η μελέτη, το ποσοστό των ανθρώπων, που συνήθως έχει οργασμό κατά τις σεξουαλικές του επαφές, είναι:

* 65% για τις ετεροφυλόφιλες γυναίκες

* 66% για τις αμφιφυλόφιλες γυναίκες

* 86% για τις ομοφυλόφιλες γυναίκες

* 88% για τους αμφιφυλόφιλους άνδρες

* 89% για τους ομοφυλόφιλους άνδρες

* 95% για τους ετεροφυλόφιλους άνδρες

Οι επιστήμονες, χρησιμοποιώντας την ευρέως διαδεδομένη ρήση ότι το 100% του οργασμού είναι κατά το ήμισυ εγκεφαλική διαδικασία, τονίζουν ότι θα πρέπει να μένουμε στη στιγμή και ότι ίσως αυτό να είναι μια πρόκληση για τις γυναίκες.




ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: