Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Τι λέει το ζώδιο σας για τον τρόπο που ερωτεύεστε;

Χρειάζεστε λίγη βοήθεια για την ερωτική σας ζωή και σας αρέσει η αστρολογία; Εάν ναι, θα σας φανεί δελεαστικό να κοιτάξετε πιο προσεκτικά το ζώδιο σας! Ακόμη κι αν είστε σκεπτικοί σχετικά με την αστρολογία, τι έχετε να χάσετε;
Τώρα μάλλον μπορεί να σκέφτεστε: ε, όχι που θα «τσιμπήσουμε» με το τι λένε τα ζώδια για τη ζωή μας… 

Και σίγουρα, δεν είναι ο… απόλυτος οδηγός χρήσης! Αλλά ακόμα κι αν δεν πιστεύετε, ρίξτε μια ματιά στον εαυτό σας και δείτε αν κάτι σας ταιριάζει.

Συχνά διαμαρτυρόμαστε για τον σύντροφό μας! 

Μην το αρνείστε - ξέρετε τι λέμε! "Ποτέ δεν κάνει τίποτα ρομαντικό πια" ή "Μερικές φορές απλώς εύχομαι να μπορεί να διαβάσει τις σκέψεις μου". 

Ποιος μπορεί να σας κατηγορήσει; Μερικές φορές οι άντρες είναι απλά ανίδεοι! Αλλά έχετε εξετάσει πώς εσείς, η ίδια επεξεργάζεστε τον έρωτα και τι σας αρέσει να αγαπάτε σε κάποιον; Μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο από ό, τι νομίζετε.

Συνήθως, κοιτάμε τους άλλους ανθρώπους, αλλά είναι λίγο πιο δύσκολο να αναλύσουμε τη δική σας προσωπικότητα. 

Τι πειράζει μία μικρή βοήθεια από την αστρολογία; Το πολύ πολύ να χαμογελάσουμε… Είμαστε όλοι γεννημένοι μια συγκεκριμένη ημέρα που, σύμφωνα με την αστρολογία, καθορίζει ορισμένα έμφυτα χαρακτηριστικά σε κάθε άτομο. 

Όλοι έχουμε προτιμήσεις στο πώς θα ζήσουμε τη ζωή μας αλλά και τι συντρόφους θέλουμε. 

Τα γενέθλιά σας μπορούν να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε κάποιες μυστικές πληροφορίες σχετικά με τη σεξουαλική σας ζωή και την αγάπη για τη ζωή.

Η διάσημη αστρολόγος Phyllis Vega στο νέο της βιβλίο με τίτλο: «Τι αποκαλύπτουν τα γενέθλιά σας για τη σεξουαλική σας ζωή: Το κλειδί για τέλεια σεξουαλική ζωή», αναλύει πώς τα ζώδια προσεγγίζουν τον έρωτα μεταξύ των τεσσάρων κατηγοριών: φωτιά, γη, αέρας και νερό.

Καίγεστε από το έντονο πάθος ενός Κριού ή είναι πιο πιθανό να φλερτάρετε προς την καρδιά ενός άνδρα-Δίδυμου; Εάν δεν είστε σίγουρες, μην ανησυχείτε! Η ημερομηνία γέννησής σας αποκαλύπτει τις ιδιότητές σας και «καθορίζει» τα μυστικά που δεν ξέρατε για την ερωτική σας ζωή!

Σύμφωνα με την Vega, αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που έχει το ζώδιό σας και αυτές οι ιδιότητες επηρεάζουν τελικά την ερωτική σας ζωή! Έχουμε εξάψει την περιέργειά σας; 

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς αγαπούν τα ζώδια.

Κριός - Λέων - Τοξότης

Ζώδια της φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

Έχετε την τάση να είστε ρομαντικές και γεμάτες πάθος. Οι σχέσεις σας είναι σχεδόν αβέβαιες, επειδή είστε παρορμητικές και αυθόρμητες. Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά, δεν είστε αντιμετωπίζετε με ιδιαίτερο φόβο την απόρριψη όπως οι άλλοι, κάτι που είναι πολύ καλό για τον εαυτό σας.

Ταύρος - Παρθένος - Αικόκερως

Ζώδια της γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

Στα θέματα καρδιάς και ερωτικών σχέσεων είστε πιο πρακτικές από τους άλλους. Είστε ευχαριστημένες με τα υλικά πράγματα που σας κάνουν να αισθάνεστε άνετα. Είστε πολύ προσεκτικές όταν πρόκειται για βαθιά αγάπη και ταυτόχρονα πολύ ευαίσθητες στις σωματικές αισθήσεις, δίνοντας σημασία στη σεξουαλικότητά σας.

Δίδυμοι - Ζυγός - Υδροχόος

Ζώδια του αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

Το φλερτ και ο ρομαντισμός φθάνουν… μέχρι το μεδούλι σας και βρίσκονται –στην κυριολεξία- σε κάθε στροφή του δρόμου. Ωστόσο, η εμφάνιση δεν είναι αρκετή για εσάς. Χρειάζεστε μια σχέση, όπου και οι δύο μπορούν να συνδεθούν διανοητικά, να υπάρχει φιλία και να απολαμβάνετε μεγάλες συζητήσεις.

Καρκίνος - Σκορπιός - Ιχθείς

Ζώδια του νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

Είστε συναισθηματικές, διαισθητικές και ενθουσιώδεις. Εάν ο άνθρωπος που θα ερωτευθείτε δεν είναι σε αυτό το επίπεδο… τότε πάει και το δικό σας συναίσθημα. Μπορεί να είστε πολύ ευάλωτες σε μια σχέση λόγω της έντονης διαίσθησης και της μεγάλης φαντασίας σας.


ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: