Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Τα αντικείμενα που απαγορεύεται ρητά να βάλεις στον... κόλπο σου

Ούτε να το σκεφτείς όμως. Είναι καλό να είναι κανείς τολμηρός και να πειραματίζεται, αλλά κάπου τίθενται και κάποια όρια.
Φυσικά και έχεις κάθε ελευθερία να ανακαλύπτεις σεξουαλικά τι σου αρέσει και πώς βιώνεις την απόλαυση, αλλά μπορείς να το κάνεις αυτό δίχως να θέτεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο. Είναι μερικά πραγματάκια που πρέπει να τα κρατάς μακριά από τα γεννητικά σου όργανα.

Ανεξάρτητα με το τι έχεις δει σε ταινίες, τι έχεις ακούσει από φίλους και γνωστούς, υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν πρέπει να βάλεις ποτέ μα ποτέ στον κόλπο σου:

1. Κρέμα σαντιγί
Φυσικά και μπορείς να τοποθετήσεις κρέμα σαντιγί και γενικότερα οποιοδήποτε άλλο φαγώσιμο θες πάνω στο σώμα σου, αλλά προς Θεού όχι μέσα στον κόλπο σου. Φλερτάρεις με καταστάσεις τύπου φαγούρα, μόλυνση, ερεθισμό, για να μη σχολιάσω το γεγονός ότι δύσκολα θα βγει από εκεί μέσα η σαντιγί, όσο κι αν πλυθείς ύστερα.

2. Βαζελίνη
Θεωρείται ένα από τα πιο κλασικά λιπαντικά που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς μόνος του ή κατα τη διάρκεια του σεξ, αλλά είναι πραγματικά επικίνδυνη για τον κόλπο σου. Γενικότερα τα προϊόντα γέλης πετρελαίου είναι γνωστό ότι προκαλούν μολύνσεις και ειδικά σε ένα τόσο ευαίσθητο σημείο του σώματός σου όπως είναι τα γεννητικά σου όργανα.

3. Φρούτα ή λαχανικά
Αναφέρομαι φυσικά σ’ αυτά που έχουν σχήμα πέους. Αγγουράκι, μελιτζάνα, μπανάνα και λοιπά ωραία προϊόντα μαναβικής. Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις, αλλά τα φρούτα και τα λαχανικά περιέχουν παρασιτοκτόνα, επομένως τοποθετείς παρασιτοκτόνα στον κόλπο σου. Προτίμησε βρε πουλάκι μου τίποτα πιο safe, όπως έναν δονητή λόγου χάρη.

4. Οποιοδήποτε αιχμηρό αντικείμενο
Μιλάμε για μία περιοχή που έτσι και δεν προσέξεις πολύ και το παραμικρό χτύπημα ή κόψιμο μπορεί να δημιουργήσει ολόκληρους καταρράκτες αίματος. Στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, το αίμα πραγματικά δεν σταματάει με τίποτα. Προσοχή λοιπόν με τα οποιαδήποτε αιχμηρά αντικείμενα που πλησιάζουν την περιοχή. Αυτό ισχύει ακόμη και για το ξυραφάκι σου.

5. Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα
Αν θες τόσο πολύ να βιώσεις κάποια δόνηση εκεί κάτω, πραγματικά χρησιμοποίησε δονητή, δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να το πω. Αν δε σου βρίσκεται δονητής, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, επιφανειακά της περιοχής όμως. Μονάχα στην κλειτορίδα σου δηλαδή κι όχι στο εσωτερικό του κόλπου σου.

6. Ατμό
Ναι. συμβαίνουν κι αυτά. Υπάρχουν γυναίκες που πηγαίνουν να κάνουν σπα μόνο και μόνο γι’ αυτό το λόγο. Πρόκειται για ένα συγκεκριμένο είδος σπα, όπου κάθεσαι πάνω σε ειδικά διαμορφωμένες καρέκλες δίχως εσώρουχο κι από κάτω βγαίνει ατμός. Χρησιμοποιούνται κάποια συγκεκριμένα βότανα και μυρωδικά που ουκ ολίγες φορές έχουν προκαλέσει ερεθισμούς και μολύνσεις στην ευρύτερη περιοχή.

7. Πρωκτικά sex toys
Αρχικά, εφόσον προορίζονται για τον πρωκτό, δεν μπορώ να φανταστώ καν το λόγο να αποπειραθείς να τα βάλεις και στον κόλπο σου, πόσο μάλλον όταν δεν τα έχεις ακόμη καθαρίσει από την προηγούμενη χρήση. Ίου. Έστω και μία ελάχιστη ποσότητα από υπολείμματα να υπάρχει πάνω στο sex toy, είναι αρκετή να σου προκαλέσει πόνο, ερεθισμό και βακτηριακή μόλυνση εκεί κάτω.

8. Κινητό τηλέφωνο
Ναι παιδιά, μην το γελάτε, έχουν συμβεί κι αυτά. Ήθελε η άλλη να ταρακουνηθεί κι έβαλε το κινητό της στον κόλπο της. Έλα Παναγία μου! Μωρή το κινητό έχει μπαταρία. Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό;





ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: