Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

ΟΦΗ - ΝΠΣ Βόλος 1-2

Η εξαιρετική θεσσαλική ομάδα μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, επικράτησε 2-1 στην έδρα της κρητικής ομάδας
Οσο καλά έκλεισε το 2019 για τον Βόλο, άλλο τόσο καλά άνοιξε το 2020. 

Οι νεοφώτιστοι μετά την ισοπαλία (0-0) που πήραν στο φινάλε του προηγούμενου έτους με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, έκαναν ποδαρικό στο νέο χρόνο με νίκη (1-2) επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο. 

Η θεσσαλική ομάδα ήταν εξαιρετικά αποτελεσματική στην επίθεση μετουσιώνοντας σε γκολ τις φάσεις που δημιούργησε, είχε σε εξαιρετική μέρα τον γκολκίπερ Γκαραβέλη, ο οποίος κατέβασε ρολά και έβαλε πλώρη ακόμη και για τα πλέι οφ καθώς πλέον βρίσκεται σε απόσταση... βολής από την έκτη θέση.


Οι Βολιώτες άνοιξαν το σκορ (0-1) στο 35' με κεφαλιά του Λύραντζη έπειτα από θαυμάσια συνεργασία που είχε με τον Ντεντάκη. Ο άσος του ΠΑΟΚ που αγωνίζεται ως δανεικός στον Βόλο πέτυχε το πρώτο του γκολ σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά ο ΟΦΗ έφτασε στην ισοφάριση (1-1) στο 59' με τον Νέιρα,

Κι ενώ όλα έδειχναν πως οι Κρητικοί ήταν πιο κοντά στη νίκη, αφού όσο περνούσε η ώρα απειλούσαν ολοένα και περισσότερο, ο προπονητής Βίκτορ Μπασάντρε, στο τελευταίο του ματς στον πάγκο της ομάδας (μετά την αποχώρηση του Χουάν Φεράνδο) έκανε τη χρυσή αλλαγή στο 74' περνώντας στο γήπεδο τον Ζοάο, ο οποίος με κεφαλιά «έγραψε» το τελικό 1-2. Για να φτάσει πάντως στην επικράτηση ο Βόλος χρειάστηκε τη συμβολή του γκολκίπερ Γκαραβέλη, ο οποίος είχε στο ενεργητικό του τουλάχιστον τέσσερις μεγάλες επεμβάσεις: 14' Φιγκεϊρέδο, 45' Τσιλιανίδης, 60' Βαζ και 75' Στάικος.

Στις εξέδρες του γηπέδου βρισκόταν και ο Καταλανός τεχνικός Αλμπέρτο Γκαγιέγκο, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Βόλου.

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Μπράουν, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Σακόρ (7' Βαζ - 77' Μάνος), Νέιρα, Στάικος, Τσιλιανίδης, Σεμέντο, Φιγκεϊρέδο.

Βόλος (Μπασάντρε): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φεράρι, Τσίκα, Οικονόμου, Λύρατζης, Τσοκάνης, Μαξ, Γκουαροτσένα (63' Μπαλογιάννης), Τόρες (87' Τσαούσης), Γέντρισεκ (74' Ζοάο)





Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: