Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Είναι και κάτι 50άρηδες φωτιά!

Επειτα από έρευνα που διεξήχθη στο ερευνητικό εργαστήριο Observations and Research in Gender and Sexuality Matters (O.R.G.A.S.M) στο Πολυτεχνικό Πανεπιστήμιο Kwantlen στη Βρετανική Κολομβία με επικεφαλής την Dr. Cory Pedersen, αποδείχθηκε ότι οι γυναίκες έλκονται περισσότερο από μεγαλύτερους άνδρες με παιδιά, παρά από αυτούς χωρίς παιδιά.
Οι συμμετέχουσες γυναίκες, ήρθαν αντιμέτωπες με δύο διαφορετικά σκηνικά. 

Έναν γοητευτικό, μεγαλύτερης ηλικίας άνδρα με παιδιά κι έναν άλλον ίδιας ηλικίας χωρίς παιδιά. 

Ανάμεσα σε χαρακτηριστικά που σχετίζονταν με το συναίσθημα, όπως η τρυφερότητα, η αγάπη και η ευγένεια o άνδρας με οικογένεια αξιολογήθηκε θετικότερα, έναντι του ανύπαντρου άνδρα, ο οποίος με την σειρά έλαβε καλύτερη αξιολόγηση αναφορικά με τα χαρακτηριστικά κοινωνικότητας, δηλαδή κατά πόσο του αρέσει να βγαίνει, να διασκεδάζει και να γνωρίζει νέο κόσμο. 

Σε γενικό, ωστόσο, πλαίσιο ο άνδρας με παιδιά είχε καλύτερη αξιολόγηση από τον «αντίπαλο» του, καταλήγοντας ότι εκεί ακριβώς βρίσκεται τελικά η γοητεία. Στα παιδιά.


Η ίδια έρευνα εξέτασε και τον τύπο σχέσης που ήταν διατεθειμένες να κάνουν με αυτούς τους άντρες, χωρίς βέβαια κάποια σημαντική διαφορά μεταξύ μακροχρόνιας και σύντομης σχέσης. 

Άρα, η επιλογή ενός μεγαλύτερου άνδρα για σταθερή σχέση, που όντας μεγαλύτερος είναι πιο ώριμος και καλλιεργημένος, ξέρει τι θέλει και δε θα φερθεί όπως ένα αγόρι μικρότερης ηλικίας -όπως λένε- μπορεί να έχει βάση και να ισχύει σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά όχι εδώ.

Ο κυριότερος, λοιπόν, λόγος που οι γυναίκες έχουν αδυναμία στους «DILF» είναι η ζεστασιά και η τρυφερότητα που αποπνέουν. 

Μιας και οι εποχές έχουν αλλάξει και οι πατεράδες ασχολούνται περισσότερο με την ανατροφή των παιδιών τους, πηγαίνουν μαζί τους βόλτα στο πάρκο, στο super marker, είτε κάνουν baby sitting, η εικόνα ενός άντρα που δείχνει αγάπη και προσοχή του στο παιδί, αναδεικνύει έναν άνθρωπο ικανό να γίνει πατέρας. 

Είναι αυτός που φαντάζει άξιος να προστατεύσει την οικογένεια και να σταθεί βράχος δίπλα τους. Γι’ αυτό η σκηνή του μπαμπά που κάθεται και παίζει στα πάρκα και τις παραλίες, εξιτάρει.

Σκεπτόμενοι βαθύτερα και αναλύοντας την ψυχοσύνθεση του άντρα, μπορούμε, ίσως να ισχυριστούμε, ότι ένας ακόμη λόγος που ένας «DILF» ελκύει μια γυναίκα, είναι επειδή, κοντά στα παιδιά του απογυμνώνεται από την σκληρή πλευρά του, γίνεται πιο ευάλωτος, αποκαλύπτει τις αδυναμίες τους και φαντάζει προσεγγίσιμος.

Και η διαφορά μεταξύ «MILF» και «DILF»; 

Με βάση την ίδια έρευνα, οι μεγαλύτερες γυναίκες είναι πιο ελκυστικές λόγω ηλικίας, ανεξάρτητα από το εάν έχουν παιδιά ή όχι. Η αίσθηση της αυτοπεποίθησης, της σεξουαλικότητας και της ωριμότητας που αφήνουν στο πέρασμα τους, ανεβάζουν την λίμπιντο των ανδρών. Σε αντίθεση με τις γυναίκες που γι’ αυτές, όπως είπαμε, μετράνε τα παιδιά και όχι η ηλικία.

Συμπέρασμα; Είτε πρόκειται για κάποιον συνομήλικο σου, είτε για τον ψηλό, γλυκό μπαμπά που βλέπεις συχνά-πυκνά στο πάρκο της γειτονιάς να παίζει με το παιδί του στις κούνιες, σημασία έχει η επιλογή σου να ικανοποιεί τις επιθυμίες και τις προσδοκίες σου. 

Η προτίμησή σου στους «DILF» και η επιλογή ενός τέτοιου τύπου, δε συνδέεται απαραίτητα με παιδικά ψυχικά τραύματα, ούτε σου εγγυάται κανείς ότι είναι καταδικασμένη να αποτύχει. 

Σίγουρα, ο ρόλος του πατέρα στη ζωή μας είναι σημαντικός σε πολλές πτυχές της, αλλά δεν αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στην επιλογή συντρόφου.
Συντάκτης: Γεωργία Ιορδανοπούλου
Επιμέλεια κειμένου: Βασιλική Γουγούλα





Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: