Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Τι παθαίνουν στο σεξ οι γυναίκες που κοιμούνται πολύ!

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν έδωσαν ερωτηματολόγια σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 171 φοιτητριών και προσπάθησαν να διερευνήσουν την ψυχική τους διάθεση αλλά και την ερωτική τους επιθυμία.
Οι νεαρές γυναίκες απαντούσαν κάθε πρωί στα ερωτηματολόγια αυτά και έδιναν πληροφορίες για το πόσο και πώς είχαν κοιμηθεί το προηγούμενο βράδυ. Ήταν καλή η ποιότητα του ύπνου; Πόση ώρα χρειάστηκαν για να αποκοιμηθούν; Πόση ώρα κοιμήθηκαν τελικά; Ήταν μερικές από τις ερωτήσεις που απαντούσαν καθημερινά.

Ας δούμε όμως τα συμπεράσματα της συγκεκριμένης έρευνας: Οι γυναίκες που είχαν μόνιμη σχέση και κοιμήθηκαν λίγη παραπάνω ώρα από το συνηθισμένο, είχαν την επόμενη μέρα μεγαλύτερη ερωτική διάθεση και η ερωτική τους δραστηριότητα αυξήθηκε κατά 14%. Επιπλέον ανέφεραν πως είχαν καλύτερη ύγρανση του κόλπου κατά τη διάρκεια της συνουσίας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι αλλαγές αυτές στην ερωτική διάθεση και συμπεριφορά συνέβησαν ανεξάρτητα από την ψυχική ευφορία των νεαρών γυναικών, αν ένιωθαν δηλαδή χαρά ή θλίψη τις συγκεκριμένες ημέρες αν ήταν πολύ κουρασμένες ή όχι αν είχαν έμμηνο ρήση ή δεν είχαν.

Ο ύπνος φαίνεται να παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στις ερωτικές μας επιδόσεις. Αν και δεν μπορεί να λύσει τα σεξουαλικά μας προβλήματα μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα της ερωτικής μας ζωής.






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: