Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Τι παιχνίδια μπορώ να παίξω με τη γάτα μου;

Μια γάτα είναι σίγουρα πιο ασφαλής μέσα στο σπίτι, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βαριέται, δεν νοιώθει πλήξη ή μοναξιά. Μπορείτε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας δημιουργικά και με πολύ απλά πράγματα να την κάνετε να διασκεδάσει. Καθώς μια γάτα είναι ανεξάρτητη από τη φύση της, είναι βασικό να νομίζει ότι το παιχνίδι είναι δική της ιδέα.
-Μπορείτε λοιπόν να κρύψετε διάφορα παιχνίδια μέσα στο σπίτι (ψεύτικο ποντίκι, φτερά, μπάλες) και όσο το χνουδωτό σας τετράποδο μένει μόνο του να μπει στη διαδικασία ψαξίματος και αναζήτησης του κυνηγιού.

-Ένα κλασικό παιχνίδι που λατρεύουν οι γάτες είναι αυτό με την χαρτοσακούλα. Ανοίξτε μια ή περισσότερες σακούλες στο δωμάτιο και παρακολουθήστε τη γάτα σας να βουτά μέσα και να γρατζουνάει με μανία!

-Το ίδιο παιχνίδι θα κάνει και με ένα χαρτόκουτο. Κρύβεται μέσα, ξύνει και μετά πηδάει πάλι και ξανακρύβεται. Έχει απίστευτη πλάκα να βλέπεις δύο γάτες να παίζουν κρυφτό.

-Μια μπάλα από αλουμινόχαρτο λειτουργεί εξίσου καλά. Προσέξτε μόνο να την πιέσετε καλά, έτσι ώστε το γατάκι σας να μην καταπιεί κάποιο κομμάτι.

Καλό παιχνίδι!






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: